Κήρυξη Διαρκούς Εθνικού Πένθους

Share Button

Ο Ηλίας Ελλάνικος, Έλληνας πολίτης, σε πλήρη πνευματική διαύγεια τελών, ανακοινώνει πως, με αφορμή την κήρυξη τού τρέχοντος τριήμερου πένθους, προέβη κι αυτός, στις 17 -06- 2023 και ώρα 02:00 π.μ. , με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης, στην κήρυξη Διαρκούς Εθνικού Πένθους για τους παρακάτω λόγους:

 1. Γιατί η Χώρα κυβερνιέται από ξένα Κέντρα και όσα Κόμματα βρίσκονται στη Βουλή την πουλούν καθημερινά στα δικά τους και ξένα συμφέροντα!
 2. Γιατί η ευρωπαϊκή Ένωση και, γενικότερα, ο δυτικός «Προστάτης», με την εγκληματική συνέργεια πολιτικών-οικονομικών παραγόντων τής Χώρας, θάβει την Ελευθερία στην Ελλάδα και οδηγεί τον ελληνικό Λαό σε εξαθλίωση!
 3. Γιατί εκατοντάδες χιλιάδες νέοι Έλληνες έφυγαν αναγκαστικά από τη Χώρα, που εξοντώνει τα παιδιά της, με χίλιους δυο τρόπους, αφού κυβερνιέται, δεκαετίες τώρα, από άχρηστους, άνανδρους, αποτυχημένους και υποτελείς πολιτικούς!
 4. Γιατί δεκάδες νέοι  …εκτελέστηκαν στα Τέμπη από το εγκληματικό Πολιτικό Σύστημα αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός αχρείου ώστε ν’ αρχίσει ν’ αλλάζει τα πράγματα!
 5. Γιατί στην ακριτική Κω γυναίκα 63 ετών, πηγαίνοντας προς το νοσοκομείο, πέθανε σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου, αφού δεν υπήρχε …ασθενοφόρο!
 6. Γιατί, στην Ελλάδα, η αιώνια αισιοδοξία τού Έλληνα πνίγηκε στα στάσιμα νερά τού σύγχρονου πολιτικού και κοινωνικού Βούρκου!
 7. Γιατί νέος, ευρισκόμενος σε αδιέξοδο και απελπισία, δουλεύει δεκατετράωρα και ο  εργοδότης τού κολλά ένσημα για …τετράωρα!
 8. Γιατί, στην Ελλάδα, ο καταγγέλλων διώκεται, ο κρατικός έλεγχος αποτελεί παρελθόν, η ατιμωρησία, η ανομία και η παρανομία Καθεστώς.
 9. Γιατί ενώ η Χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα ψυχο-πνευματικής, κοινωνικής, κάθε είδους, κατάρρευσης, ο φράκτης στον Έβρο θεωρείται από πολύ αξιόλογους ανθρώπους «ήττα τού Δυτικού Πολιτισμού»!
 10. Γιατί όλες οι ελπίδες επιβίωσης τής Πατρίδας στηρίζονται, από τους λεγόμενους «πολιτικούς», στο …ξεπούλημά της!
 11. Γιατί στη Χώρα μας οι πολίτες τρέχουν κοπαδιαστά, δίχως αυτοκριτική και κριτική, πίσω από τις πιο αισχρές και εγκληματικές Πολιτικές Εξουσίες όλων των εποχών.
 12. Γιατί συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, όταν με τη συνέργεια Κράτους -Τραπεζών οδηγήθηκαν οι Έλληνες σε ανάλογες αγορές, ενώ ο ευρωπαϊκός πανάκριβος τρόπος ζωής μεταφέρεται εδώ, από τους δολερούς και απατεώνες τής Εξουσίας, με παράλληλη μείωση μισθών ή και παντελή στέρηση εσόδων.
 13. Γιατί, πλέον, δεν υπάρχει Αριστερή Ιδεολογία, Δεξιά Συντήρηση, Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, μόνον Κάστες Συμφερόντων.
 14. Γιατί η Υποκρισία, σε κάθε έκφανση τού κοινωνικού και πολιτικού βίου, είναι στο ζενίθ και η ελληνική Ψυχή εν τόπω σκοτεινώ και χλοερώ!
 15. Γιατί, μετά το ατυχές ναυάγιο σκάφους με παράνομους μετανάστες στην Πύλο, προεκλογικές συγκεντρώσεις αναβλήθηκαν, Μέσα Ενημέρωσης, καθ’ υπερβολήν, και, σκοπίμως,, επικεντρώθηκαν στο γεγονός, με εκτενέστατες αναφορές, η ζωή τής Χώρας σταμάτησε για να …θρηνήσει το θλιβερό γεγονός, την ώρα που η ίδια θαλασσοπνίγεται και ουδείς εκ των άνω δεν μιλά γι’ αυτό, κανένα «ασθενοφόρο» δεν καλείται, ενώ, στην …αναμπουμπούλα, οι εχθροί Δύσης κι Ανατολής κοιτάνε πώς να τη βουλιάξουν όλο και πιο βαθιά στην Κόλαση!
 16. Γιατί οι βολεμένοι και συστημικοί πολίτες, που ευθύνονται, κατά κύριο λόγο, για την έλλειψη αντίδρασης στο, ολοένα και διογκούμενο, Κακό, συνεχίζουν να είναι στον  … κόσμο τους, θέλοντας να απολαύσουν ό,τι με …κόπο απέκτησαν στα χρόνια τής συνεχιζόμενης αναρχίας και αρπαχτής…

 

Γι’ αυτούς τους λόγους και επειδή η παραπάνω σκοτεινή λίστα μπορεί να επεκταθεί, από κάθε Έλληνα Πολίτη, στο… άπειρο, κηρύσσω – ως πολίτης κι εγώ, υπογράφοντας πρώτος αλλά όχι και …καλύτερος το ανωτέρω κείμενο Διαμαρτυρίας – τη Χώρα σε κατάσταση Διαρκούς Εθνικού Πένθους, έως ότου έρθει ξανά, αν έρθει, η αυγή των πραγμάτων και η Ανάσταση τού Γένους.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *