Κλείδωσαν οι υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας-Γιόγιακας, Κάτσιος, Σκούρα οι τρεις σίγουροι-Ερωτηματικό η στάση του Μπέζα

Share Button

NDIMOKRATIAΧωρίς αλλαγές στην σύνθεση του ψηφοδελτίου κατέρχεται στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου η Νέα Δημοκρατία.

Ο Βασίλης Γιόγιακας θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου ως νικητής των προηγούμενων εκλογών, ενώ οι Νικόλας Κάτσιος και Βασιλική Σκούρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και θα ριχθούν στην προεκλογική μάχη.

Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Αντώνη Μπέζα. Ο ίδιος κρατά για την ώρα κλειστά τα χαρτιά του και δεν έχει αποσαφηνίσει τις προθέσεις τους. Η Νομαρχιακή Θεσπρωτίας στην χθεσινή της συνεδρίαση συμπεριέλαβε πάντως το όνομά του-ο ίδιος απουσίαζε-στην σχετική λίστα. Σε περίπτωση που η απάντησή του είναι αρνητική, την θέση του θα πάρει η Περιφερειακή Σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη.

 

Σε ότι αφορά τον προεκλογικό σχεδιασμό, καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου η Ηγουμενίτσα να αποτελέσει σταθμό της προεκλογικής περιοδείας του προέδρου του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ αναζητείται ηχηρό όνομα για προεκλογική ομιλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *