Κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια για 14 ημέρες σε ολόκληρη τη χώρα

Share Button

Την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλων των βαθμίδων για τις επόμενες 14 ημέρες ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Υγείας, στα πλαίσια των μέτρων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορονοϊού.

89 συνολικά τα κρούσματα στην Ελλάδα

Πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, εκ των οποίων τα 4 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ το πέμπτο είναι άτομο που ήρθε από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το Λονδίνο. Συνολικά, τα κρούσματα στη χώρα μας ανέρχονται στα 89.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, την αναστολή σειράς σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων και μαθημάτων, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Πέρα από τις λίστες με τα σχολεία που παραμένουν κλειστά, το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα εξέδωσε απόφαση για τους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων και για τις αθλητικές δραστηριότητες σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Συγκεκριμένα, με νέα εγκύκλιο που υπέγραψε η υφυπουργός, Σοφία Ζαχαράκη προβλέπεται για προληπτικούς λόγους η «προσωρινή αναστολή της διεξαγωγής των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., λοιπών σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων στην Π.Ε. και Δ.Ε. και του μαθήματος της κολύμβησης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.