Κλιμάκιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» στην Καταβόθρα

Share Button

Την Καταβόθρα επισκέφθηκε κλιμάκιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» όπου σε συζητήσεις με τους κατοίκους του χωριού, παρουσία και του υποψήφιου Προέδρου της Κοινότητας του Συνδυασμού μας Λάμπρου Κυριάκη, αναλύθηκαν τα βασικά προβλήματα της περιοχής, τα οποία είναι:
1.Καθαρισμός και διευθέτηση του χειμάρρου που διέρχεται από το κέντρο του χωριού.
2.Καθαριότητα και καλλωπισμός κοινόχρηστων και δημοτικών χώρων του οικισμού.
3.Επισκευές στη στέγη και γενικότερα στο κτήριο του παλαιού Σχολείου, προκειμένου να μπορεί με ασφάλεια να χρησιμοποιηθεί για πολιτιστικούς σκοπούς.
4.Πλήρης εφαρμογή της μελέτης που είχε εκπονηθεί από τη Δημοτική Αρχή του Γ. Κάτσινου, για την ολική αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων δικτύων ύδρευσης στο σύνολο της περιοχής Μαργαριτίου.
5.Συνεργασία με την Περιφέρεια, ώστε στο πλαίσιο της αναβάθμισης της εθνικής οδού Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας, να βελτιωθούν οι συνθήκες ασφάλειας στις διασταυρώσεις Καταβόθρας, Μηλοκοκκιάς και Μαργαριτίου.
6.Έργα αγροτικής οδοποιίας.

Φυσικά και στην Καταβόθρα τέθηκε το μεγάλο ζήτημα της ολοκλήρωσης των διαδικασιών του αναδασμού του κάμπου Μαργαριτίου, το οποίο θεωρείται ως απαραίτητη προϋπόθεση για την περαιτέρω ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Ο Συνδυασμός μας ευχαριστεί θερμά τους κατοίκους της Καταβόθρας για την υποστήριξή τους και την σημαντική συμβολή τους στην διατύπωση των προτάσεων αντιμετώπισης των προβλημάτων που οι ίδιοι αντιμετωπίζουν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *