Κλιμάκιο της Τ.Ε. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ στους Φιλιάτες

Share Button

Κλιμάκιο της Τ.Ε Θεσπρωτίας του ΚΚΕ από αποτελούμενο από την Κατερίνα Δήμα υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στην Θεσπρωτία και τους Λαέρτη Ρέγκα δημοτικό σύμβουλό Φιλιατών, Σπύρο Υφαντή πρόεδρο του σωματείου ΟΤΑ Θεσπρωτίας και Ηλία Κουτσή  μέλος του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας και Δ.Σ.. Δήμου Σουλίου έκανε περιοδεία σήμερα 04/05/2023 το Φιλιάτι.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε τα Δημοτικά σχολεία και τον παιδικό σταθμό όπου κουβέντιασε με τους εκπαιδευτικούς για τα προβλήματα των σχολειών, της εκπαίδευσης και τις θέσεις του ΚΚΕ.

Επίσης επισκέφτηκε το Δημαρχείο Φιλιατών όπου έγινε κουβέντα με τους εργαζόμενους στον Δήμο Φιλιατών.

Στη συνέχεια έγινε περιοδεία στην Λαϊκή αγορά και στην πλατεία όπου συζήτησαν με τους με τον κόσμο για τα οξυμένα προβλήματα της αγροτιάς αλλά και των καταναλωτών.

Μοιράσθηκε υλικό του ΚΚΕ για την εκλογική μάχη στις 21/05/2023 και τονίστηκε στις κουβέντες με τους κατοίκους του ακριτικού δήμου που συνεχώς υποβαθμίζεται ότι δεν υπάρχουν σωτήρες που μπορούν να βγάλουν την περιοχή από τα αδιέξοδα. Μόνο με την λαϊκή πάλη και αγωνιστική διεκδίκηση μπορεί μπορούν να έλθουν καλύτερες μέρες. Γιατί όπως διδάσκει η πείρα μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ παντού, και με την ψήφο τόσο στις βουλευτικές εκλογές όσο και στις Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

 

Ηγουμενίτσα 04/05/2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *