Κώστας Φλίνδρης: Γιατί συμπορεύομαι με τον Παναγιώτη Νταή στις εκλογές του Οκτωβρίου

Share Button

Τον Παναγιώτη Νταή τον γνώριζα από παλιά, γνωριστήκαμε καλύτερα το 2019 και μετά Άνθρωπος γλυκομίλητος, ήρεμος, χαμηλών τόνων, εργασιομανής, ριζοσπάστης (η ριζοσπαστικότητα του έγκειται στο γεγονός ότι τον ενδιαφέρει η αλήθεια των λέξεων και όχι η εικόνα), είναι ένα ξεχωριστό είδος δημοσίου υπαλλήλου όπου η γνώση και το ΄ήθος υπερτερεί της διαρκούς χρήσης των social media και της διαρκούς ΄έκθεσης.
Με κέρδισε το γεγονός ότι εστίασε σαν χαρακτήρας στο δίπτυχο” παγκόσμια σκέψη-δράση τοπική.”

Κατά την διάρκεια αυτής της πενταετίας αφού μιλούσαμε για τα προβλήματα της πόλης, τα περισσότερα γνωστά από χρόνια αφού παραμένουν τα ίδια, μου κέντρισε το ενδιαφέρον το γεγονός ότι θεωρεί ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα την απουσία από την πόλη μιας ομάδας νέων ηλικίας από 23 εως 35/40 ετών που αποτελεί την πλέον δημιουργική παραγωγική ομάδα πληθυσμού.
Εκεί μου ανέλυσε την δημιουργία των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων, ένα σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο, που μαζί με την ανάπλαση, αναβάθμιση της πόλης θα οδηγήσει στην επιστροφή αυτής της ομάδας νέων στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Και ετσι σήμερα συμπορεύομαι μαζι του στην διεκδίκηση του δήμου στις επικείμενες εκλογές για να βοηθήσω και εγώ στην υλοποίηση του προγράμματός του…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *