Λεουτσάκος σε ΕΠΟ: “Αν δεν ληφθεί απόφαση στις 11/10, η Super League 2 θα ξεκινήσει με όσες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή”

Share Button

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος απέστειλε επιστολή στη Super League 2, στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι αν δεν ληφθεί οριστική απόφαση για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα στις 11 Οκτωβρίου τότε το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με όσες δήλωσαν συμμετοχή μέχρι εκείνη την ημέρα.

Ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, στην οποία κάνει έκκληση να ληφθεί απόφαση για τις ομάδες που θα συμπληρώσουν το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, επεσήμανε ότι η λίγκα δεν είναι θετική στο ενδεχόμενο συμμετοχής 31 ομάδων, ενώ τόνισε ότι σε περίπτωση που δεν ληφθεί απόφαση ούτε στην επόμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, τότε το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με τις ομάδες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Αναλυτικά η επιστολή του Λεωνίδα Λεουτσάκου στον Τάκη Μπαλτάκο: Επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, έστειλε σήμερα o Πρόεδρος της Super League 2, κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Αυτούσια η επιστολή:

«Κύριε πρόεδρε,

Το ΔΣ της SL2 αλλά και εγώ προσωπικά, με επιστολές αλλά και με φυσική παρουσία, σας έχουμε κάνει σαφή την επιτακτική ανάγκη να λάβει επιτέλους η ΕΠΟ μια απόφαση και να συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων που προβιβάζονται στην SL2 ούτως ώστε να εκκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα.
Οι ΠΑΕ αν και καλούνται να καλύπτουν τα πάσης φύσης έξοδα λειτουργίας τους εντούτοις δεν αγωνίζονται, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί κάθε έννοια προγραμματισμού αφού οι συνεχείς αναβολές έναρξης έχουν αποσυντονίσει το αγωνιστικό τμήμα τους δημιουργώντας ταυτόχρονα ανασφάλεια στους ποδοσφαιριστές και ανησυχία στο φίλαθλο κόσμο με αποκλειστική ευθύνη της ομοσπονδίας.
Δυστυχώς έχουμε γίνει μάρτυρες μιας αλόγιστης αναποφασιστικότητας από πλευράς της ΕΠΟ και το θέμα πηγαινοέρχεται από την Εκτελεστική Επιτροπή στην ΓΣ από εκεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ξανά στην Εκτελεστική Επιτροπή χωρίς να λαμβάνεται απόφαση!!!!
Σχετικά με την φημολογία των τελευταίων ημερών ότι εν τέλει ο αριθμός των συμμετεχουσών ομάδων στην SL2 θα γίνει 31, σας δηλώνουμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό από την SL2 και ότι δεν θα εγγράψουμε καμία ομάδα πλέον των 30.
Ελπίζουμε τελικά ότι την Τρίτη 11 Οκτωβρίου θα ληφθεί οριστική απόφαση γιατί σε διαφορετική περίπτωση (μη λήψης απόφασης) σας ενημερώνουμε ότι το πρωτάθλημα της SL2 θα εκκινήσει με όσες ομάδες μέχρι εκείνη την ημέρα έχουν δηλώσει συμμετοχή
“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *