Μ. Κάτσης, Γ. Γόγολος και ‘Αννα Στεργίου οι 3 υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία

Share Button

Με έντονο άρωμα τεχνοκρατών αλλά και νέων υποψηφίων καταξιωμένων στις τοπικές κοινωνίες είναι το πρώτο κύμα των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ που ενέκρινε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Το 75% των ψηφοδελτίων εγκρίθηκαν χθες και θα δοθούν σήμερα στη δημοσιότητα ενώ τα ηχηρά ονόματα θα παρουσιαστούν λίγο πριν τις εκλογές.

Δεν έλειψαν βέβαια και οι αντιρρήσεις για τρία πρόσωπα (που θα γίνει ξανά συζήτηση για το αν θα είναι υποψήφιοι) ωστόσο είναι πολύ μικρός αριθμός σε σχέση με τα εκατοντάδες ονόματα που εξετάστηκαν.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ «τα ψηφοδέλτια αποτυπώνουν την αμφίπλευρη διεύρυνση, που αποτελεί στρατηγική μας επιλογή, εκφράζουν την ανανέωση, αποτελούνται από άνδρες και γυναίκες που έχουν επιλεγεί με βάση την πολιτική τους συγκρότηση, τις προοδευτικές τους θέσεις, την διαδρομή και την καταξίωσή τους ο καθένας και καθεμιά στον τομέα του, στην εργασία, στην επιστήμη, τον πολιτισμό, τους κοινωνικούς αγώνες και την προστιθέμενη αξία που μπορούν να προσδώσουν στην συλλογική μας προσπάθεια».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κάνει πράξη την ισάριθμη αντιπροσώπευση με την υιοθέτηση της αναλογίας 50-50 ανδρών και γυναικών στο 100% των υποψηφιοτήτων.

Ως προς την ανανέωση, σημειώνεται ότι το 50% των υποψηφίων δεν ήταν υποψήφιοι το 2019.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (3 υποψ.)

ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κάτσης Μάριος, βουλευτής

Γόγολος Γιάννης (Π), επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας

Στεργίου Άννα, δημοσιογράφος (Π)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *