Μ.Κάτσης: Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της Θεσπρωτίας

Share Button
Ήρθε η ώρα, σιγά σιγά μαζί, να ξανασταθούμε στα πόδια μας. Οι επιχειρήσεις της Θεσπρωτίας και οι εργαζόμενοι, δέχθηκαν μεγάλο πλήγμα από τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του πρώτου κύματος της υγειονομικής κρίσης. Εστιατόρια, καφέ, τουριστικές επιχειρήσεις, λιανεμπόριο, πρωτογενής παραγωγή, τεχνικά επαγγέλματα, καλλιτέχνες και ελεύθεροι επαγγελματίες, δοκιμάστηκαν σκληρά.
Η κυβέρνηση γύρισε την πλάτη στα προβλήματα επιβίωσης της αγοράς και του κόσμου της εργασίας. Επέλεξε να κρυφτεί στην ασφάλεια του επικοινωνιακού της μικρόκοσμου, εκεί όπου όλα «πηγαίνουν πρίμα».
Οι δύσκολες μέρες δυστυχώς δεν έχουν τελειώσει, καθώς μπροστά μας έχουμε διαμορφωμένη μια νέα πραγματικότητα.
Τώρα είναι η ώρα να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την τοπική οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες, τώρα είναι η στιγμή να σταθούμε αλληλέγγυοι ο ένας στον άλλον ώστε να καλύψουμε την επικίνδυνη κυβερνητική ανεπάρκεια που διογκώνει τα προβλήματα.
Ψωνίζουμε, διασκεδάζουμε, εξυπηρετούμαστε στις τοπικές επιχειρήσεις. Εκεί εργάζονται οι δικοί μας άνθρωποι, οι γείτονες, οι συγγενείς, οι φίλοι μας. Στηρίζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της περιοχής μας. Η οικονομική αλυσίδα της τοπικής αγοράς, μάς έχει ανάγκη ώστε να μην σπάσει.
Αυτές τις δύσκολες στιγμές, στεκόμαστε δίπλα ο ένας στον άλλον, επιλέγουμε τον τόπο μας, επιμένουμε Θεσπρωτία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *