Μαχαίρι στην Δημοκρατία

Share Button
Πρωτόγνωρες καταστάσεις διαδραματίστηκαν κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στα Δημαρχεία του Νομού μας.
Επώνυμη καταγγελία από μέλος του Συλλόγου, κατά του Προέδρου και μελών του Συλλόγου, για χρήση υπηρεσιακών οχημάτων εκτός υπηρεσίας και για ιδιωτικές μετακινήσεις, οι οποίες επισύρουν ποινικές και πειθαρχικές έρευνες και ευθύνες, είχαν σαν αποτέλεσμα την καταστρατήγηση του καταστατικού του Συλλόγου και της σχετικής νομοθεσίας.
Παρόλο ότι ο Πρόεδρος ανήκει στην αγωνιστική παράταξη της ΔΑΣ ΟΤΑ και μέλος του ΠΑΜΕ, κατέλυσε κάθε έννοια Δημοκρατίας, διέγραψε τον καταγγέλλοντα, στερώντας του το κυρίαρχο δικαίωμα της απολογίας . Προχώρησε δε σε πρωτοφανή διαπόμπευσή του ενώπιον των συναδέλφων του με πύρινους , αριστερούς λόγους και στη συνέχεια , αφού φανάτισε το πλήθος , ζήτησε την επιβεβαίωση της απόφασής του δια βοής.
Θα περιμένουμε να δούμε, πόσο ο αυταρχισμός του αυτός, που είναι απόρροια της θίξης των μικροσυμφερόντων του , θα επηρεάσει τις προσεχείς εκλογές του Συλλόγου, στις 29 Μαρτίου για εκπροσώπους στην ΠΟΕ ΟΤΑ .
Να υπενθυμίσουμε ότι η κομματική παράταξη του σημερινού Προέδρου, ΔΑΣ ΟΤΑ ( ΚΚΕ), τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία, αφού από τα επτά μέλη που είχε κατά την ίδρυση του Συλλόγου, στις τελευταίες εκλογές του Νοεμβρίου απέμειναν μόνο τέσσερα και κατά την μυστική εκλογική διαδικασία που έγινε για ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής στις 15 Μαρτίου, πήρε την πλειοψηφία με ΜΙΑ ψήφο διαφορά.

Σελίδα Facebook Ηγουμενιτσα – η δικη μας πόλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *