Μάχη με τον χρόνο δίνουν ΠΑΣΟΚ και ΚI.ΔΗ.ΣΟ. για συγκρότηση ψηφοδελτίου

Share Button

PASOKΚυριολεκτικά “με το τουφέκι” αναζητούν υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον νομό Θεσπρωτίας στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καθώς παρά το γεγονός ότι οι κρούσεις προς πολλά στελέχη που στο παρελθόν υπηρέτησαν το κίνημα από διάφορες θέσεις είναι αρκετές και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς μέχρι και σήμερα, οι αρνητικές απαντήσεις διαδέχονται η μια την άλλη. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά καθώς απόψε τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία της υποβολής των ονομάτων στο Πρωτοδικείο και η ανάγκη να καταρτιστεί ένα ψηφοδέλτιο, έστω και για την τιμή των όπλων, είναι μεγάλη.
Τις τελευταίες ώρες παρατηρείτε μια αυξημένη κινητικότητα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον με το όνομα του ενδιαφερόμενου υποψήφιου βουλευτή να κρατείτε για ευνόητους λόγους ως επτασφράγιστο μυστικό. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως έστω και στο…παρά πέντε, όπως έχει συμβεί και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στο παρελθόν, θα τελεσφορήσουν οι προσπάθειες και θα στελεχωθεί το ψηφοδέλτιο, έστω και λειψό (χωρίς δηλαδή τέσσερις υποψηφίους).
Δυσκολία συγκρότησης ψηφοδελτίου, αναμενόμενη ωστόσο, εμφανίζει και το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, το Κίνημα Δημοκρατών-Σοσιαλιστών παρά τον αρχικό ενθουσιασμό. Στελέχη του, έχουν απευθυνθεί κυρίως σε νεαρά άτομα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόμμα αδυνατεί να εξασφαλίσει τετράδα υποψήφιων βουλευτών και θεωρείται πολύ πιθανό και αυτοί με τη σειρά τους να παρουσιάσουν…λειψό ψηφοδέλτιο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *