Μάχη με τον χρόνο δίνουν στο ΠΑΣΟΚ για την συγκρότηση ψηφοδελτίου

Share Button

PASOKΝα άρουν το αδιέξοδο για την συγκρότηση ψηφοδελτίου επιχείρησαν χθες το βράδυ στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποίησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο, χωρίς πάντως οι προσπάθειές τους να καρποφορήσουν. Ακούστηκαν αρκετές προτάσεις, πολλά ονόματα έπεσαν στο τραπέζι, ορισμένοι που προτάθηκε το όνομά τους ήταν παρόντες, αλλά οι περισσότεροι εξ’αυτών απουσίαζαν με αποτέλεσμα να….λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.
H ανακοίνωση του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου αποτέλεσε την θρυαλλίδα των εξελίξεων με τον πρώη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό να ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και να φέρνει την άλλοτε κραταιά παράταξη σε πολύ δυσχερή θέση.
Ο εκλεγμένος πρόεδρος της Νομαρχιακής Ερρίκος Μητσιώνης μετά τις μαζικές παραιτήσεις της περασμένης εβδομάδας παραμένει προσώρας στο ΠΑΣΟΚ το μέλλον του οποίου θεωρείται άδηλο και αβέβαιο μετά και την αδυναμία εξέρευσης υποψήφιων για συγκρότηση ψηφοδελτίου. Ο ίδιος βρίσκεται σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τα κεντρικά του κόμματος στην Αθήνα διαμηνύοντας τις-ανυπέρβλητες μέχρι στιγμής- δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της απροθυμίας που παρατηρείται. Το… μπαλάκι της ευθύνης μεταφέρεται πλέον στην Αθήνα που θα κληθεί να δώσει την λύση πιέζοντας αφόρητα συγκεκριμένα πρόσωπα προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις τους και προτείνοντας κάποιους υποψηφίους.
Είναι πάντως γεγονός υπάρχει μεγάλη δυστοκία και δυσκολία για την συγκρότηση ψηφοδελτίου με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν απελπιστικά καθώς αύριο τα μεσάνυχτα εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή των ονομάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *