Μαρία Στόλη: Μπορώ πλέον να το πω….Ευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια

Share Button

Ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα,δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου ,ένα μετάλλιο για το οποίο έχω ιδρώσει και έχω προσπαθήσει άπειρα με κάθε δύναμη και μέσο που είχα για να το κατακτήσω….
Είμαι υπερήφανη για κάθε μέρα και κάθε θυσία που έχω κάνει για να φτάσει αυτη η μέρα ,η μέρα που έγινα Ευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον εθνικό μας προπόνητη Σπύρο Μαργαριτόπουλο που ήταν δίπλα μου- καθοδηγητής μου και σε αυτο το πρωτάθλημα.
Εχουμε παίξει πάρα πολλά πρωταθλήματα μαζί ,έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές μαζί,μας άξιζε και χάρηκα που το καταφέραμε μαζί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα και πιο εξειδικευμένα τον τελευταίο χρόνο @raulcuervamora και @elena_quirici εχουμε δουλέψει πολύ μαζί, έγιναν σημαντικές αλλαγές σωματικές και ψυχολογικές και φαίνεται πάνω στο τατάμι.

Συνοδοιπόρος μου αυτήν την καταπληκτική χρόνια ήταν η Vodafone Shop Ηγουμενίτσας είμαι ευγνώμων για την ουσιαστική και άμεση στήριξη που είχα καθώς και η @arawaza_hellas που μου παρέχει ότι χρειάζομαι για τον αγωνιστικό μου εξοπλισμό!!!

Το μετάλλιο αυτό το αφιερώνω στην φανταστική οικογένεια μου Κυριάκος-Κωνσταντίνα Στόλη Ευρυδίκη Στόλη που είναι πάντα δίπλα μου παντοδύναμη στήριγμα μου στα εύκολα και στα δύσκολα….
Από τον πατέρα μου και δάσκαλο μου ξεκίνησαν τα όνειρα μου κοιτάζοντας την τροπαιοθήκη του από παιδάκι και ελπίζοντας και οραματίζοντας την δική μου μελλοντική τροπαιοθήκη…. και πάμε στην νεότερη ιστορία τον αδερφό μου ,το μεγαλύτερο μέρος του μεταλλίου ανήκει σε αυτόν( εμείς ξέρουμε ) πάντα και για πάντα μαζί σε όλα αδερφέ , σε αγαπώ και σε ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *