Με επιτυχία η ημερίδα του Κ.Α.Π.Η του Δήμου Σουλίου

Share Button

dimos_souliouHμερίδα με τίτλο: «Προσωπική ασφάλεια και προστασία από κλοπές και απάτες» διοργάνωσε το Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας.

Οι ομιλητές της ημερίδας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Ντίνη Φώτιο, Αστυνόμος Α΄ κ. Κολιγιώτη Νικόλαο και Υπαστυνόμος Α΄ κ. Καρρά Ηλία που εκπροσώπησαν την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, έδωσαν σημαντικές οδηγίες στα μέλη του Κ.Α.Π.Η. και τους ανέλυσαν με απλό και κατανοητό τρόπο τις μεθόδους που μπορούν να εφαρμόσουν και τα προληπτικά μέτρα που μπορούν να πάρουν προκειμένου για να μην πέσουν θύματα κλοπών και απατών.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης/ενημέρωσης είχαν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και απορίες στους εκπροσώπους της Αστυνομίας για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.”Αρωγή” ευχαρίστησε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας για τη συνεργασία και ευχήθηκε στα μέλη του ΚΑΠΗ για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μετά το πέρας της ομιλίας ,τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σουλίου, απήγγειλαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και γεύτηκαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

 

KAPI 1KAPI 2KAPI 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.