Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις φορέων για το ΟΣΔΕ 2015

Share Button

opekepeΑπό σήμερα και μέχρι και την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου έχουν τη δυνατότητα οι φορείς να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος για το ΟΣΔΕ του έτους 2015, σύμφωνα με σχετική πολυσέλιδη εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Οπως αναφέρεται στον τρόπο υποβολής της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι φάκελοι υποψηφιότητας θα κατατίθενται ηλεκτρονικά σε εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ τοι τριήμερο 2-3-4 Φεβρουαρίου συμπληρώνοντας ταυτόχρονα και τη σχετική chek–List πληρότητας του φακέλου υποψηφιότητας χωρίς την πλήρη συμπλήρωση της οποίας οι φάκελοι δεν θα γίνονται δεκτοί.

Επιπρόσθετες λεπτομέρειες που αφορούν τη διαδικασία της πιστοποίησης, στο έργο της Επιτροπής Αξιολόγησης των αιτήσεων καθώς και της Επιτροπής Ενστάσεων, στα κριτήρια αξιολόγησης, στο έργο των πιστοποιημένων φορέων, τεχνικά θέματα κλπ δύνανται να καθορίζονται εγκαίρως με εγκύκλιο του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Να σημειωθεί ότι στην εν λόγω εγκύκλιο υπογραμμίζεται με bold πώς οι εργασίες τις οποίες αναλαμβάνουν οι πιστοποιημένοι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ φορείς θα αμείβονται από τους αιτούντες παραγωγούς, με βάση τιμοκατάλογο του φορέα, και ουδεμία πλέον αρμοδιότητα ή ευθύνη τυχόν συνεπειών έχει ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *