ΜΕΡΑ 25 Θεσπρωτίας: Ο Μητσοτάκης στην Ήπειρο… Το απόλυτο τίποτα

Share Button

Το πέρασμά του πρωθυπουργού από την Ήπειρο χαρακτηρίζεται από ένα απόλυτο τίποτα. Εγκαινίασε ημιτελή έργα και χάρηκε με έργα που υλοποιούνται με χρήματα των πολιτών και τα οποία σε μερικές ημέρες , με τις υπογραφές της “Μητσοτάκης ΑΕ”, θα λυμαίνονται κάποιοι ολιγάρχες.

Και από υποσχέσεις άλλο τίποτα. Άλλο ένα ΘΑ ότι αφορά την απόδοση της παραλιακής ζώνης στους δημότες. Υπόσχεση που μετά από βουλευτές και υπουργούς, έμελλε να ακούσουμε και από χείλη πρωθυπουργού. Υπόσχεται τουρισμό για όλους όταν τα μισά και παραπάνω νοικοκυριά της χώρας δεν μπορούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα.

Καμία αναφορά στα προβλήματα των δύο μικρότερων Νοσοκομείων της Ηπείρου, αυτό της Πρέβεζας και των Φιλιατών. Καμία αναφορά σε έργα υποδομής που ζητούνται από την τοπική κοινωνία, καμία αναφορά για το κλείσιμο πανεπιστημιακών τμημάτων στην Πρέβεζα και στην Θεσπρωτία.

Γενικά δεν έδωσε καμία λύση για τα χρόνια προβλήματα των δύο φτωχότερων περιοχών της Ελλάδας.

Τώρα που επέστρεψε από τον καθαρό αέρα ας κάνει η Κυβέρνηση έστω και αργά όλες εκείνες τις απαραίτητες μόνιμες προσλήψεις και μονιμοποιήσεις του απαραίτητου προσωπικού για την δασοπροστασία και την πυροπροστασία κι ας τους προμηθεύσει με σύγχρονο εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα για να μην χρειάζεται ούτε αυτοί να εξαντλούνται κάθε φορά, ούτε η χώρα να κατακαίγεται.

ΟΒ ΜέΡΑ25

Ιωαννίνων

Πρέβεζας

Ηγουμενίτσας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *