Μια σημαντική επένδυση στην Ήπειρο με έδρα την Ηγουμενίτσα

Share Button
Η HelNet ABEE – Ελληνικά Διχτυοραφεία μετά από 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην κατασκευή και παροχή υπηρεσιών επισκευής διχτυοκλωβών ιχθυοκαλλιέργειας αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πρότυπο κέντρο υποστήριξης μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας στην Δυτική Ελλάδα ώστε να καλύψει τις ανάγκες των τοπικών μονάδων.
Οι μέτοχοι της εταιρείας FishCare™, δεξιά ο κ. Μιττάκος Γιάννης και αριστερά ο κ. Τζουρμανάς Νίκος
Το κέντρο (Service Station) θα κατασκευαστεί στην περιοχή της Ηγουμενίτσας, σε ιδιόκτητο οικόπεδο, και θα παρέχει υπηρεσίες πλυσίματος, επισκευής, εμποτισμού και αποθήκευσης διχτυών.
Η τεχνογνωσία της HelNet και η συνεχής υποστήριξη των μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας με υπηρεσίες άριστης ποιότητας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του νέο αυτού εγχειρήματος.
Ο φορέας υλοποίησης, επίβλεψης αλλά και διαχείρισης του έργου, είναι η εταιρεία FishCare™.
Η εταιρεία FishCare™ με την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση θα εκπροσωπεί την εταιρεία HelNet ABEE – Ελληνικά Διχτυοραφεία στην Δυτική Ελλάδα ενώ θα αναλάβει και τον συντονισμό του κέντρου (Service Station).
Η επένδυση, στην πλήρη έκταση της θα δημιουργήσει σε μόνιμη βάση περισσότερες από 20 νέες θέσεις έργασίας. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *