Μήνυμα Μάριου Κάτση στους πολίτες πριν την κάλπη

Share Button

Η προεκλογική εκστρατεία οδεύει προς το τέλος της. Τα προηγούμενα χρόνια με τη δύναμη που μου δώσατε με την ψήφο σας πετύχαμε πολλά από θέσεις κυβερνητικής ευθύνης σε δύσκολες συνθήκες και παλέψαμε για τα δίκαια αιτήματα από θέσεις αντιπολίτευσης. Η αδιαμεσολάβητη επαφή μου με τον κόσμο που έχω χτίσει τόσο καιρό άλλωστε θεωρώ πως όλα αυτά τα γνωρίζει.

Η τελευταία τετραετία υπήρξε μεγάλο πισωγύρισμα για τη Θεσπρωτία. Ακρίβεια, φτωχοποίηση, ερήμωση και χρέη έπνιξαν την κοινωνία ενώ η πανδημία με την τραγική της διαχείριση με άδικους θανάτους και ψυχολογική βία του εγκλεισμού άλλαξε τις ζωές μας προς το χειρότερο. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αδιαφόρησε για τη Θεσπρωτία η οποία υποεκπροσωπήθηκε λόγω πολιτικής ανεπάρκειας. Κανένα νέο έργο δεν έγινε, κανένα κονδύλι από το ταμείο ανάκαμψης δεν εξασφαλίστηκε, οι υποδομές υγείας και παιδείας απαξιώθηκαν.

Η αδικία έγινε κανόνας, το ρουσφέτι κινητήριος μοχλός, η αλαζονεία και οι εκβιασμοί μέθοδος εξουσίας και το 2023 έμοιαζε με το 1960. Οι νέοι άνθρωποι που έχουν προσόντα και όνειρα δεν μπορούν να συμβιβαστούν με αυτή την κατάσταση .

Ζητώ την ψήφο σας κοιτώντας σας στα μάτια με εφόδια την εντιμότητα, την  εργατικότητα και την ωριμότητα. Ζητώ μια νέα κυβερνητική θητεία ώστε να επιστρέψει το κύρος στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, να έρθει η αξιοκρατία και η διαφάνεια όπου ο καθένας θα νιώθει ότι παίρνει ό,τι του αξίζει και όχι με παλαιοκομματικά κριτήρια. Θέλουμε να φύγει η μιζέρια για να ζωντανέψει η κοινωνία και η τοπική αγορά  με αύξηση μισθών, μείωση τιμών ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος. Να έρθει μια κυβέρνηση που νιώθει τα προβλήματα των πολλών και τους βοηθά και  δεν νοιάζεται μόνο να κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους, τους φτωχούς φτωχότερους και τους μεσαίους φτωχούς. Στην επόμενη μέρα πρέπει να περάσουμε όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς.

Την Κυριακή μιλάει επιτέλους ο λαός! Ο λαός που φιμώσανε 4 χρόνια, που βίασαν τη λογική και την αξιοπρέπειά του.  Η ψήφος είναι το όπλο μας και δεν το αφήνουμε παρά πόδα ούτε το χαρίζουμε σε επιλογές που δεν έχουν κανένα αντίκρισμα στη βελτίωση της ζωής μας άμεσα και στο σήμερα. Το δίλημμα είναι ένα: Συνεχίζουν τα πράγματα ως έχουν και ακόμα χειρότερα ή φέρνουμε την αλλαγή; Η Θεσπρωτία πρέπει και θα είναι παρούσα στην Αλλαγή και στην απαλλαγή από το καθεστώς. Για να έρθει το αύριο, σήμερα για όλους!

Πάμε όλες και όλοι μαζί για τη νίκη στη μονοεδρική! Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη.

Με τιμή και αισιοδοξία,

Μάριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *