Μήνυμα της Σταυρούλα Μπραϊμη για τις εορτές του Σουλίου

Share Button

kougkiΟι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης σε ανάμνηση του ολοκαυτώματος του Σουλίου και της αυτοθυσίας του Καλόγηρου Σαμουήλ και των Σουλιωτών υπέρ της ελευθερίας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν στο να πραγματοποιηθούν με τη δέουσα λαμπρότητα και ειδικότερα, την Περιφέρεια Ηπείρου, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, την 8η Μεραρχία Πεζικού, το 628 Τ.Π. Φιλιατών, την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, το ΑΤ Παραμυθιάς, το τμήμα τροχαίας Ηγουμενίτσας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηγουμενίτσας, το πυροσβεστικό κλιμάκιο Παραμυθιάς, το ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας, το ΚΥ Παραμυθιάς, τον Δήμο Ηγουμενίτσας την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Θεσπρωτίας, τον κ. Τσίτα Φώτιο, τον Σκοπευτικό Όμιλο Παραδοσιακών Όπλων Πατρών, τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Γλυκής – Ποταμιάς, τον Χορευτικό σύλλογο Μετσόβου, τον πολιτιστικό σύλλογο Νέας Σελευκειας, τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας, τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέας Σινώπης «Διογένης», τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Γραικοχωρίου Αγ. Δημήτριος, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καρβουναρίου, τους «Μερακλίδες» Άρτας, τον πολιτιστικό Σύλλογο Φιλιατών, τον κ. Γαλανόπουλο Χρήστο, τον κ. Γαλανόπουλο Κώστα και τους εθελοντές.

Τέλος να παροτρύνω όλους μας να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε πέρα από τα ευχολόγια να ζωντανέψει η ιστορική περιοχή και ολόκληρο το Σούλι τιμή στους προγόνους και προϋπόθεση επιβίωσης και ανάπτυξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *