Μοναδικό ερωτηματικό ο αριθμός των ομάδων στην Football League-Κλείδωσαν 14 ομάδες στην SL και 12 στην SL2

Share Button

Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής στη SL2 λήγει την Παρασκευή αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ομάδες θα είναι 12 μετά τη νίκη των Χανίων στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η Ένωση ποδοσφαίρου Α2 και β’ Εθνικής έδωσε παράταση μέχρι την Παρασκευή 11/9 για τις υποβολές των δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League.

Όσο ρευστή όμως, είναι η κατάσταση στην Football League, άλλο τόσο ξεκάθαρο είναι το τοπίο στο δεύτερο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Μετά τη δικαστική νίκη των Χανίων στην προσφυγή που κατέθεσαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ που αποτελείται από Αρεοπαγίτες, απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα με 5-0 (από τους τρεις Αρεοπαγίτες δηλαδή και τους δύο διαιτητές που είχαν βάλει οι εμπλεκόμενες πλευρές), ένα είναι το σίγουρο: η Super League 2 της περιόδου 2020-21, θα αποτελείται από 12 ομάδες και οι σκέψεις για αναδιάρθρωση, σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη κατηγορία, πάνε στο καλάθι των αχρήστων.

Παρά τα όσα ακούγονται, περισσότερες από 12 ομάδες αποκλείεται να είναι, και γιατί δεν υπάρχει άλλος βαθμός στην πειθαρχική δικαιοσύνη για να ανατραπεί η απόφαση, ούτε όμως με κυβερνητικό δάκτυλο από το υφυπουργείο Αθλητισμού με αναδιάρθρωση, μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Τα δεδομένα λοιπόν, λίγο πριν από τη σέντρα είναι τα εξής: Η Super League 1, θα αποτελείται από 14 ομάδες, η SL2 από 12, η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8/9 και το μοναδικό ερωτηματικό που απομένει όσον αφορά τα πρωταθλήματα της νέας περιόδου, είναι ο αριθμός των ομάδων στην Football League.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *