Μπέζας, Κάτσιος, Γιόγακας και Σκούρα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Share Button

NDIMOKRATIAΚλεισμένο θεωρείται το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Θεσπρωτίας σε περίπτωση που προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, σενάριο που φαντάζει και το πιθανότερο μία ώρα περίπου πριν ξεκινήσει η τελευταία και καθοριστική ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο θα μετέχουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νυν βουλευτής και Υφυπουργός Εργασίας Αντώνης Μπέζας, ο θεματικός αντιπεριφερειαρχης Θεσπρωτίας Νίκος Κάτσιος, ο πρώην Νομάρχης Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγακας και η Ευτυχία Σκούρα (λόγω ποσόστωσης θεωρείται υποχρεωτική η παρουσία τουλάχιστον μιας γυναίκας). Η υποψηφιότητα της κας Σκούρα δεν έχει κλείσει ακόμη οριστικά αφού μένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες να ρυθμιστούν.
Η ΝΔ βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα από την ημέρα που ο Αντώνης Σαμαράς επέσπευσε την Προεδρική εκλογή και μάλιστα σε «απόλυτο βαθμό», για παν ενδεχόμενο. Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε εντάσσεται και η πρόσφατη συνάντηση στην Αθήνα του Αντρέα Παπαμιμίκου με κομματικά στελέχη, όπου δόθηκαν και κάποιες γενικές κατευθύνσεις.
Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχει τεθεί σε λειτουργία η επιτροπή διαχείρισης υποψηφιοτήτων και μάλιστα, όπως επίσης αναφέρουν πληροφορίες, και το Μαξίμου έχει κάνει τις ονομαστικές προτάσεις του για κάποιους υποψηφίους σε συγκεκριμένες περιφέρειες της χώρας. Πράγμα που σημαίνει ότι οι προτεινόμενοι από το Μαξίμου έχουν προφανώς ήδη εξασφαλίσει μία θέση στα ψηφοδέλτια. η γενική κατεύθυνση είναι αυτή τη φορά να μην αγνοηθούν οι οργανώσεις (όπως εν τέλει έγινε στις προηγούμενες εκλογές προκαλώντας έντονη μουρμούρα και δυσφορία) αλλά να συμμετέχουν «συμβουλευτικά» στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων.
Παράλληλα έχει επίσης ξεκινήσει και ο επικοινωνιακός σχεδιασμός για την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ.Πάντως, η προεκλογική προετοιμασία στην ουσία έχει προ πολλού ξεκινήσει τόσο με τις 150 κομματικές εκδηλώσεις που έχει κάνει η ΝΔ ανά την Ελλάδα όσο και με το μπαράζ των επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια της ΝΔ που εξελίσσονται επίσης ανά την Ελλάδα το τελευταίο δίμηνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *