Ν. Χαρδαλιάς: Παράταση των μέτρων απαγόρευσης μέχρι τις 27 Απριλίου

Share Button

Την παράταση των υφιστάμενων μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας έως τις 27 Απριλίου ανακοίνωσε Νίκος Χαρδαλιάς τονίζοντας από την προσπάθεια να προστατευτεί ο κόσμος δεν περισσεύει κανείς και τόνισε ότι πρέπει να παραμείνουμε στα μέτρα που έχουν ληφθεί με υπομονή και επιμονή.

Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνίας, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες, σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς. Το αποτέλεσμα όμως αυτό, επισήμανε περαιτέρω, μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή.

Στη συνέχεια ο Ν. Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι καθ’ όλη την διάρκεια ισχύος των μέτρων περιορισμού δεν διεκπεραιώνονται δηλώσεις αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας από φυσικά πρόσωπα με ηλεκτρονικό τρόπο με απόφαση του γενικού γραμματέα δημοσίων εσόδων ενώ το ίδιο ισχύει και για τυχόν χειρόγραφες υποβληθείσες δηλώσεις στις ΔΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *