Να αναγνωριστεί ως επικίνδυνο το επάγγελμά τους ζήτησαν για μία ακόμη φορά οι Αστυνομικοί της Θεσπρωτίας

Share Button

Να αναγνωριστεί ως επικίνδυνο το επάγγελμα του αστυνομικού ζήτησε ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Θεσπρωτίας Βασίλης Νάκος στο περιθώριο του ετήσιου χορού του συλλόγου.

Τα όσα ανέφερε ο κ.Νάκος στον σύντομο χαιρετισμό του:

“Κάθε χρόνο ο κατάλογος των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος αστυνομικών μεγαλώνει. Δυστυχώς όμως αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ έως τώρα ικανό λόγο για την Πολιτεία, ώστε να αναγνωρίσει το αυτονόητο, την επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας.

Τα κόμματα εξουσίας, όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση αναγνωρίζουν το δίκαιο του αιτήματός μας και μας συμπαραστέκονται. Δυστυχώς όμως, μόλις έρθουν στην κυβέρνηση ξεχνούν τις υποσχέσεις τους και η συμπαράστασή τους περνάει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Εμείς όμως δεν μπορούμε, δεν πρέπει, και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα αδέλφια που χάσαμε. Η πληγή μας παραμένει ανοιχτή και ο πόνος της απώλειας ανεξίτηλα χαραγμένος στις ψυχές μας.

Όλοι μαζί ενωμένοι, Κοινωνία και Αστυνομία, τιμούμε τους ήρωές μας, που υπηρετώντας επάξια το καθήκον τους στη διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών, χωρίς δεύτερη σκέψη θυσίασαν απλόχερα το Θείο δώρο της ζωής, αφήνοντας αναπλήρωτο το κενό στις οικογένειές τους.

Ευελπιστούμε ότι από αύριο κιόλας ΟΛΑ τα κόμματα και οι φορείς θα πράξουν την αυτονόητη υποχρέωσή τους, νομοθετώντας την αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνο, δικαιώνοντας έτσι τους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους, αναγνωρίζοντας και τιμώντας την ηρωικότητα των εκλιπόντων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *