Να μην συμπεριλάβει το ακίνητο του Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς στη λίστα των υπό αξιοποίηση ακινήτων ζητά από το ΤΑΙΠΕΔ ο Δήμος Σουλίου

Share Button

dimos_souliouΝα προβεί στην άμεση διόρθωση της λίστας των υπό αξιοποίηση ακινήτων που περνούν στο νέο Υπερταμείο του ΤΑΙΠΕΔ, στην οποία προφανώς εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκε και το ακίνητο του Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς, ζητάει με ανακοίνωση που εξέδωσε η Δήμαρχος Σουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με βάση το υπ’αριθμ. 12.272/31/10/2015 συμβόλαιο αγοραπωλησίας της Συμβολαιογράφου Αθηνών Κας Μαρίνας Σταυριανού , το οποίο και μεταγράφηκε νόμιμα στο Υποθηκοφυλάκειο Παραμυθιάς πουλήθηκε και μεταβιβάστηκε από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε, στον Δήμο Σουλίου ένα οικόπεδο επί του οποίου υφίστανται διώροφο κτίριο (πρωήν Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς ) υπό τον όρο της μεταβίβασης της κυριότητας του ακινήτου με την αναβλητική αίρεση της πλήρους και ολοσχερούς εξοφλήσεως του πιστωθέντος τιμήματος.
Περαιτέρω , με βάση την υπ’αριθμ. 12.440/ 1-4-2016 πράξη ολοσχερούς εξόφλησης πιστωθέντος τιμήματος αγοραπωλησίας ακινήτου και άρσης αναβλητικής αίρεσης , της ιδίας ως άνω Συμβολαιογράφου, η οποία και μεταγράφηκε νόμιμα στο Υποθηκοφυλάκειο Παραμυθιάς, αποκλειστικός κύριος , νομέας και κάτοχος του ανωτέρω ακινήτου ( πρώην Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς ) μετά την ανάκληση και κατάργηση του όρου της αναβλητικής αίρεσης , είναι ο Δήμος Σουλίου χωρίς κανένα όρο, αίρεση, προθεσμία και δέσμευση.
Από τα ανωτέρω προκύπτει η αδιαμφισβήτητη κυριότητα , κατοχή και νομή του Δήμου Σουλίου στο ανωτέρω ακίνητο και ήδη έχει ενημερωθεί το ΤΑΙΠΕΔ να προβεί στην άμεση διόρθωση της λίστας των υπό αξιοποίηση ακινήτων που περνούν στο νέο Υπερταμείο του, στην οποία προφανώς εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκε και το ακίνητο του Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *