Νέες κινητοποιήσεις παραγωγών την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Share Button

ktinotrofoi1Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρά η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών – Κτηνοτρόφων Αλιέων την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει τα εξής:

Στο μεγαλειώδες Πανελλαδικό Αγροτικό Συλλαλητήριο της 18ης Νοεμβρίου 2015 ενώσαμε τις δυνάμεις μας χιλιάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ για την Επιβίωσή μας, για τη γη μας, τα χωράφια μας, για το Δικαίωμα να συνεχίσουμε να παράγουμε.

Μετά την αναίτια επίθεση που δεχτήκαμε από τα ΜΑΤ, τις συλλήψεις και την απόφαση της Συντονιστικής για μη κατάθεση του ψηφίσματος μας στην Βουλή, ζητήσαμε με επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Χώρας, να δεχθεί αντιπροσωπία μας η οποία θα παρουσιάσει αναλυτικά τα προβλήματα και αιτήματα μας και ειδικότερα το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό. Μέχρι σήμερα όμως απάντηση στην επιστολή μας δεν πήραμε.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό που θα γίνουν στη Χώρα την Πέμπτη 3.12.2015¨, τονίζουν.

Όπως σημειώνουν, την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να συγκληθεί «η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών- Κτηνοτρόφων – Αλιέων, με εκπροσώπους από κάθε φορέα που συμμετέχει, για να συναποφασίσουμε την παραπέρα πορεία και μορφή των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων»:

Παγκρήτια Συντονιστική Επιτροπή

Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Λαϊκών Αγορών

Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ)

Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ)

Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή

Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.)

Πανελλήνια Ένωση Πλοιοκτητών Παράκτιων Επαγγελματικών
Αλιευτικών Σκαφών

 

ΠΗΓΗ: www.agrocosmos.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *