Νίκος Τσουμάνης: Ξέσπασε ο Μπούρμπος – «Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί»

Share Button

Σοκαρισμένος και εμφανώς εξοργισμένος ο Χρήστος Μπούρμπος για τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως ηθικοί αυτουργοί για αυτή την τραγική κατάληξη είναι όσοι επέτρεπαν οι ποδοσφαιριστές να χάνουν τα χρήματά τους.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ο Νίκος είχε κάποια οικονομικά προβλήματα, εγώ μιλούσα μαζί του, προφανώς θα ένιωθε με εμένα κάποια οικειότητα. Έπαιζε σε ομάδες που του όφειλαν χρήματα, αφού είχαν δηλώσει πτώχευση στο παρελθόν, αυτό το «έκτρωμα» που ακόμα δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιοι επέτρεπαν να συμβεί και να μένουν απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές.

Είμαι σοκαρισμένος, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Είμαι εξαγριωμένος, είναι αποτελέσματα όλων αυτών των καταστάσεων που περνάει ο ποδοσφαιριστής, που φτάνει σε ένα σημείο 30 χρονών που να μην μπορεί να επιβιώσει. Επανειλημμένα έχουμε θίξει το θέμα, γνωρίζουν οι υπεύθυνοι και αυτοί είναι οι πρώτοι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε με τον Νίκο, όλοι αυτοί που έδωσαν δικαιώματα να χάνονται τα χρήματα είναι ηθικοί αυτουργοί.

Είναι πολλά παιδιά έτσι και θα προσπαθώ να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Προσπαθώ να μην νιώθω άσχημα για τον Νίκο, γιατί δεν τα κατάφερα. Δεν πρέπει να βρεθεί άλλος στη θέση του, δυστυχώς το παλικάρι δεν άντεξε, έφυγε άδικα. Πρέπει όλα τα παιδιά να ζητούν βοήθεια, να μην τα κρατάνε μέσα τους».

Ακούστε όλα όσα είπε ο Μπούρμπος:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *