Ο Αλέκος Πάσχος για την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή

Share Button
Το κοινό όραμα μου με τον υποψήφιο δήμαρχο Ηγουμενίτσας Παναγιώτη Νταή για την αναπτυξιακή πορεία της πόλης μας, καθώς και το κοινό μας πάθος για εξωστρέφεια, κοινωνική συνοχή και ποιότητα της καθημερινότητας, ήταν οι λόγοι που με έκαναν να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Παναγιώτη και να συστρατευτώ στην πολυσυλλεκτική δημοτική ομάδα «Συμμαχίας Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης».
Συμπορευόμαστε για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη μας για την πόλη που αγαπάμε και ονειρευόμαστε, ώστε να βάλουμε ένα τέλος στην χρόνια στασιμότητα της Ηγουμενίτσας, ξεκινώντας μια εποχή «Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης».
Με την πολυετή εμπειρία μου, η οποία αποκτήθηκε από τις σημαντικές δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, είμαστε στη θέση να δώσουμε μια νέα ώθηση στη σχέση και συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του Δήμου Ηγουμενίτσας, τους οποίους βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε ως συμμάχους στον αγώνα μας.
Σε αυτή την προσπάθεια μας, σας θέλουμε δίπλα μας, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις ή άλλου είδους καταβολές.
Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να εργαστούμε για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε.
Όλοι, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, έχουν θέση στην μεγάλη κοινωνική συμμαχία για την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη του Δήμου Ηγουμενίτσας.

1 response on Ο Αλέκος Πάσχος για την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή

  1. Εύγε σε κ. Πάσχο και καλή επιτυχεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *