Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης στα «Π» – Αναλύει το όραμα του για την επόμενη ημέρα και εξηγεί ποια είναι τα πρώτα βήματα του

Share Button

Τέσσερις µήνες µετά τη θριαµβευτική εκλογική επικράτηση της 25ης Ιουνίου, η Νέα ∆ηµοκρατία ετοιµάζεται να δώσει ακόµα µία διπλή µάχη, αυτήν των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Σε επίπεδο δήµων, η στρατηγική Μαξίµου και Πειραιώς είναι να µη δοθούν χρίσµατα σε υποψηφίους πλην των τεσσάρων µεγάλων δήµων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Πειραιάς), αλλά να υποστηριχθούν συγκεκριµένες υποψηφιότητες σε δήµους της επικράτειας. Εντελώς διαφορετική είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσει η «γαλάζια» παράταξη στον δεύτερο βαθµό Αυτοδιοίκησης, όπου έχουν ήδη ανακοινωθεί οι «εκλεκτοί» στους οποίους η Ν.∆. θα παράσχει στήριξη, µε σκοπό να επιτευχθεί ο τελικός στόχος, που δεν είναι άλλος από το να βαφτεί εκ νέου γαλάζιος ο εκλογικός χάρτης και σε επίπεδο περιφερειών. Τα χρίσµατα δόθηκαν σε πρόσωπα µε σηµαντική διαδροµή και πορεία στη Νέα ∆ηµοκρατία, ενώ για την Περιφέρεια Κρήτης το κυβερνών κόµµα υποστηρίζει τον νυν περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη. Σήµερα οι 13 υποψήφιοι περιφερειάρχες µιλούν στα «Π» για τη µάχη που καλούνται να δώσουν στις προσεχείς εκλογές, ενώ παράλληλα εκθέτουν τους στόχους και τις προτεραιότητές τους για την επόµενη πενταετία.

Αλέξανδρος Καχριμάνης

Η στήριξη της Νέας ∆ηµοκρατίας στο πρόσωπό µου και στην παράταξή µας, «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη», είναι ιδιαίτερα τιµητική, αποτελώντας ταυτόχρονα αναγνώριση του έργου µας στην Περιφέρεια Ηπείρου. Οφείλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ν.∆., Κυριάκο Μητσοτάκη, για την απόφαση στήριξης στην παράταξή µας, η οποία ήταν και συνεχίζει να είναι πολυσυλλεκτική, έχοντας στις τάξεις της στελέχη και υποψηφίους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Οπως πράξαµε όλα τα προηγούµενα χρόνια, το ίδιο θα συνεχίσουµε και στην επόµενη θητεία µας: Θα λειτουργούµε και θα δρούµε πάντα µε γνώµονα το συµφέρον των Ηπειρωτών, σεβόµενοι πάντα τους διακριτούς ρόλους πολιτικών κοµµάτων και Αυτοδιοίκησης.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *