Ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το πάρκο-ξύλινο καράβι που πρόσφατα κατασκευάστηκε πλησίον του Κλειστού Γυμναστηρίου

Share Button

Το πάρκο-ξύλινο καράβι που πρόσφατα κατασκευάστηκε πλησίον του Κλειστού Γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Τσιάβου» στο ρέμα Ξυλοπόταμου, έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής «βανδάλων», οι οποίοι με επιμονή επεμβαίνουν και αφαιρούν επανειλημμένα τους μεταλλικούς συνδέσμους στήριξης από τα πανιά σκίαστρα.
Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι ύστερα από αυτοψία που διενεργήθηκε στις 08/01/24 από αρμόδιους τεχνικούς υπαλλήλους του Δήμου και τον Ανάδοχο του έργου, διαπιστώθηκε ότι παρά τις έντονες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, δεν σημειώθηκε ουδεμία αστοχία υλικού αλλά κλοπή μεταλλικών συνδέσμων εκ νέου.
Η ενέργεια η ίδια δεν αφορά μόνο βανδαλισμό δημοσίου χώρου αλλά και έκθεση σε κίνδυνο διερχόμενων κατοίκων και επισκεπτών, ιδιαίτερα παιδιών που χρησιμοποιούν τις εκπαιδευτικές και αθλητικές μονάδες της περιοχής.
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας καταδικάζει την αντικοινωνική αυτή ενέργεια και καλεί τους υγιής σκεπτόμενους δημότες να αναλάβουν πρωτοβουλία για την προστασία των κοινόχρηστων χώρων και εγκαταστάσεων ,συνδράμοντας τις αρμόδιες αρχές στην κοινή προσπάθεια διαφύλαξης της ακεραιότητας της δημόσιας περιουσίας.

Ο Δήμαρχος
Παναγιώτης Β. Νταής

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *