Ο Γιάννης Χρυσικόπουλος για το ατομικό ρεκόρ μαραθωνίου (2:52:30) στη Βιέννη

Share Button

Μία ακόμα πρόκληση τελείωσε όμορφα με ένα ατομικό ρεκόρ μαραθωνίου 2:52:30.

Σίγουρα είχα δουλέψει για κάτι πολύ καλύτερο αλλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες. Ένας αγώνας τελειώνει στην γραμμή του τερματισμού και μία λάθος διαχείριση σε συνδυασμό με τις λάθος αγωνιστικές συνθήκες πάντα κοστίζουν. Νιώθω ευλογημένος που τερμάτισα υγιής και σίγουρα τα καλύτερα θα έρθουν με πολύ πολύ δουλειά και όχι απογοήτευση.
Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με στήριξαν ηθικά και με καθοδήγησαν. Η βελτίωση έρχεται όταν απολαμβάνεις την διαδρομή και το ταξίδι, από την πρώτη στιγμή που ξεκινάς μια προετοιμασία μέχρι και τον αγώνα στόχο. Ευχαριστώ πολύ τον εκπληκτικό επιστήμονα Λεωνίδα Ιωάννου για όλη την πολύτιμη βοήθεια του έως σήμερα για την επίτευξη του στόχου.
Ευχαριστώ πολύ τον άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε όλα, είτε αθλητικά είτε προσωπικά και συνεχίζει να με εμπνέει και να μου δείχνει το δρόμο Μερούση Χριστόφορο.

Τέλος ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και τους φίλους μου που πάντα έχουν να μου πουν μια καλή κουβέντα και πάντα με βοηθάνε στο γήπεδο έτσι ώστε να καταφέρω να βγάλω τις προπονήσεις μου. Εις το επανιδείν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *