Ο Γιάννης Λύκος υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Γιάννη Λώλου

Share Button

Οι αξίες που μεγάλωσα είναι οδηγός για μένα. Θέτω τον εαυτό μου στον εκλογικό αγώνα για την Κοινότητα Ηγουμενίτσας με ευθύνη, σεβασμό, πάθος, μεράκι για δουλειά και αξιοπρέπεια, τόσο απέναντι στα παιδιά μου ,στην πόλη που κατοικώ, στους φίλους μου όσο και απέναντι στους συναδέλφους μου.

Εδώ και χρόνια εργάζομαι στην Ηγουμενίτσα ως Αστυνομικός. Η προσφορά στην κοινωνία μέσω της αστυνομικής μου εργασίας και της δράσης μου στον συνδικαλισμό είναι δείγματα της έμπρακτης δέσμευσής μου. Καθημερινά, βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή, πολεμώντας για την ασφάλεια, για τα δικαιώματα και το μέλλον των συμπολιτών μας στην Ηγουμενίτσα μας. Προσπαθώ να δώσω φωνή στις ανάγκες των συναδέλφων μου αλλά και των συμπολιτών μου.

Ο σκληρός αγώνας και η αφοσίωσή μας είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Η ασφάλεια όλων των πολιτών αποτελεί πρώτιστη αξία και προτεραιότητα μου.

Σας προσκαλώ να μοιραστείτε το όραμα και σχέδιο μας με στόχο: Μια Ηγουμενίτσα πιο Ασφαλής, με Ποιότητα ζωής στο σήμερα και Προοπτικής για το αύριο για όλους μας, με έμφαση στα παιδιά μας, τη νεότερη γενιά που αξίζει ένα φωτεινό και ελπιδοφόρο μέλλον.

Η ψήφος σας είναι η πιο πολύτιμη συμβολή που μπορείτε να κάνετε για την υποψηφιότητά μου και τον Ιωάννη Λώλο. Στηρίζομαι πλήρως στην υποστήριξή σας και είμαι διαθέσιμος για κάθε σκέψη, πρόταση και ανησυχία που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μου.

Μόνο με συνέργεια και ένωση των δυνάμεων μας θα συνεχίσει να εμπεδώνεται το αίσθημα ασφαλείας, για να κάνουμε την Ηγουμενίτσα ακόμα καλύτερη. Ας κοιτάξουμε μπροστά, προς ένα αύριο που θα είναι γεμάτο ευκαιρίες για όλους μας.

Με ευθύνη και πάντα στο πλευρό του πολίτη.

Ιωάννης ΛΥΚΟΣ

Υποψήφιος Σύμβουλος
Κοινότητας Ηγουμενίτσας
Αστυνομικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *