Ο Γιάννης Μιττάκος εμπειρογνώμονας στον τομέα Αγροτ. Ανάπτυξης και Τροφίμων του Ποταμιού

Share Button

tmp_26106-20150112_123806373995679Εμπειρογνώμονας στον τομέα Αγροτ. Ανάπτυξης και Τροφίμων του Ποταμιού τέθηκε ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας του κόμματος Γιάννης Μιττάκος.

Ο Γιάννης Μιττάκος είναι τεχνολόγος-ιχθυολόγος και υπεύθυνος για την λειτουργία μονάδας πάχυνσης και συσκευαστηρίου ιχθύων θαλάσσης συνολικής δυναμικότητας 1000τν.

Επιπλέον άλλοι τέσσερις πρώην υποψήφιοι βουλευτές από το Ποτάμι στις πρόσφατες εθνικές εκλογές αναλαμβάνουν ρόλο συντονιστών και εμπειρογνωμόνων σε τομείς πολιτικής του κόμματος.

Συγκεκριμένα, εμπειρογνώμονας στον τομέα Περιβάλλοντος αναλαμβάνει ο τοπογράφος μηχανικός Π. Μπούγιας, περιφερειακός συντονιστής Ηπείρου στο Ποτάμι και μέλος της πανελλήνιας επιτροπής του κόμματος. Συντονίστρια στον τομέα Εξαγωγικής Πολιτικής αναλαμβάνει η επιχειρηματίας Αθ. Κολιονάσιου που είναι και συντονίστρια της τοπικής ομάδας για το Ποτάμι Ιωαννίνων. Ως εμπειρογνώμονες τοποθετούνται και δυο «ετεροδημότες», η Άννα Παπασταύρου στον τομέα Υγείας και ο Αλέξ. Κρομμύδας στον τομέα Ευρωπαϊκής Πολιτικής.

Πηγή: Πρωινός Λόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *