Ο καθηγητής Κώστας Βιρβίλης υποψήφιος με τον Παναγιώτη Νταή

Share Button

Ανακοινώνουμε σήμερα με μεγάλη χαρά τη συμμετοχή του Κώστα Βιρβίλη, καθηγητή φυσικής αγωγής, στο Συνδυασμό «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης».

Ο Κώστας Βιρβίλης είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, με δράση στα κοινά, η οποία ήδη μετρά τρεις δεκαετίες. Ασκεί το επάγγελμα του καθηγητή φυσικής αγωγής και έχει διατελέσει προπονητής στην ομάδα στίβου του Πρωτέα Ηγουμενίτσας. Αναπτύσσει πλούσια συνδικαλιστική δράση, ως αντιπρόεδρος στην ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας και μέλος της επιτροπής ΚΟΕΣΑΔ της διεύθυνσης φυσικής αγωγής του υπουργείου παιδείας.

Αλλά και στο Δήμο η παρουσία του είναι έντονη, αφού είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Ηγουμενίτσας, ενώ υπήρξε αντιπρόεδρος στο ΠΑΚΠΠΟ Ηγουμενίτσας και μέλος των σχολικών επιτροπών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτροπές, διάφορους φορείς και πολλά, ανεξάρτητα μεταξύ τους συλλογικά όργανα.

Με την πολύτιμη εμπειρία του στους τομείς της εκπαίδευσης, του αθλητισμού, του πολιτισμού, ενισχύει την προσπάθεια του Συνδυασμού μας για την διατύπωση σύγχρονων προτάσεων ανάπτυξης των τομέων αυτών. Με την συνδικαλιστική του ιδιότητα, θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο με τους εργαζόμενους, τους οποίους θεωρούμε συμπαραστάτες στον αγώνα μας. Και φυσικά, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην μετατροπή της Κοινότητας Ηγουμενίτσας, στον πιο στενό συνεργάτη του Δήμου και των υπηρεσιών του, στην κοινή μας προσπάθεια για την αναγέννηση της πόλης και της περιοχής, όπου «χτυπάει η καρδιά» του Δήμου.

Καλωσόρισες Κώστα.
Καλό μας αγώνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *