Ο Λάζαρος Παπαϊωάννου υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Γιάννη Λώλου

Share Button
Συνεχίζουμε δυνατά, με συνέπεια και στο αύριο!
Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «Δύναμη Προοπτικής» τον Λάζαρο Παπαϊωάννου, υποψήφιο σύμβουλο στην Κοινότητα Γραικοχωρίου.
Με πολυεπίπεδη δραστηριότητα ως Αντιπρόεδρος της Ελληνογερμανικής Φιλίας (Filia Velbert), π. Δημοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Φέλμπερτ, π. Αντιπρόεδρος Αιρετών Ευρώπης και π. Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Φέλμπερτ ο κ. Παπαϊωάννου έχει αποδείξει έμπρακτα τη διαρκή στήριξη και αγάπη του για τον τόπο μας και στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για την ανάπτυξη κάθε Κοινότητας του Δήμου μας, διατίθεται μέσω της προσφοράς του να συμβάλει στον αγώνα μας για την πρόοδο της Κοινότητας Γραικοχωρίου.
Καλή επιτυχία

Ο ακούραστος ευεργέτης του τόπου του και διακεκριμένο μέλος της Ομογένειας στη Γερμανία κ. Λάζαρος Παπαιωάννου.

Θεσπρωτοί απόδημοι στη Γερμανία έχουν τη σκέψη στον τόπο τους και τον ενισχύουν με κάθε τρόπο! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Λάζαρος Παπαϊωάννου, αντιπρόεδρος του Γερμανοελληνικού Συλλόγου Φιλίας, πρώην δημοτικός σύμβουλος του δήμου Φέλμπερτ. Στο μυαλό του είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του και κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει έχοντας ανεπτυγμένο το αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης..

Πρόκειται για μια προσωπικότητα, που στο κέντρο του ενδιαφέροντός του είναι η ανθρωπιστική συνεισφορά, που ξεκινάει από την ανιδιοτελή επιδίωξή του να δημιουργηθούν προϋποθέσεις προκοπής και ευημερίας των πολιτών.

Στον Παραμυθιώτη στην καταγωγή (Ξηρόλοφος) και κινητήριο δύναμη της Γερμανό-Ελληνικής Φιλίας Φελμπερτ  κ. Παπαϊωάννου έχει απονεμηθεί τιμητικό δίπλωμα και τιμητική πλακέτα από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ηπείρου και τοον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, ενώ το 2019 βραβεύτηκε από το Μητροπολίτη Κερκύρας Νεκτάριο που του απέδωσε την μεγαλύτερη τιμητική διάκριση της Μητροπόλεως, αυτή του Χρυσού Σταυρού του αγίου Σπυρίδωνος.

Ο κ. Παπαιωάννου μέσω του Συλλόγου Γερμανοελληνικής Φιλίας «Filia Velbert», εδώ και αρκετά χρόνια επιτελεί χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες πολύ σημαντικό του έργο με δωρεές σε Σχολεία, Αστυνομία, Νοσοκομεία, Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμενικό Σώμα καθώς και σε Γηροκομεία και παιδιά με ειδικές ανάγκες αποδεικνύοντας έμπρακτα την νοσταλγία και το ενδιαφέρον για τον τόπο.

Μεταξύ άλλων οι δωρεές περιλαμβάνουν:

*Ένα καινούριο πυροσβεστικό όχημα  στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαγιάδας.

*‘Ενα σύγχρονο ασθενοφόρο που περιήλθε στην κυριότητα του Νοσοκομείου Φιλιατών και από εκεί πέρασε για χρήση στο ΕΚΑΒ, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του Νομού Θεσπρωτίας.

*Συνολικά βοηθητικά τροχήλατα περπατήματος (τεμ. 10 ), αμαξίδια λουτρού ( τεμ. 4) αναπηρικά αμαξίδια (τεμ 2 ), δίσκοι σίτισης (τεμ. 95 ) και λοιπό εξοπλισμό για γηροκομεία της ευρύτερης περιοχής.

*Χρήσιμο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για τις ανάγκες υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας: Τρεις (3) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δέκα (10) ηλεκτρονικές συσκευές – παρελκόμενα ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα (1) μηχάνημα ανάγνωσης ηλεκτρονικών ταχογράφων, ένα (1) έγχρωμο πολυμηχάνημα, έναν (1) σαρωτή εγγράφων και πέντε (5) φορητές πινακίδες stop με φανάρι ασφαλείας, για την κάλυψη των αναγκών διαφόρων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας.

*Παράδοση μηχανημάτων γραφείου στο Λιμενικό Σώμα της Ηγουμενίτσας,

*Παράδοση φορείων-κρεβατιών, καρεκλών διαφυγής και άλλων υλικών χρήσιμων στο Πυροσβεστικό Σώμα.

*Μεγάλες ποσότητες από ιατροφαρμακευτικό υλικό στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

*Προσφορά αθλητικών ειδών για τις ανάγκες της ομάδας Νέων (U20) του Θεσπρωτού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *