Ο Παναγιώτης Νταής στην έκθεση τοπικών προϊόντων στα Σύβοτα

Share Button

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου, διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στα Σύβοτα η έκθεση παραδοσιακών τοπικών προϊόντων. Είκοσι – οκτώ παραγωγοί έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τη δουλειά και τα προϊόντα τους και να εξηγήσουν στους επισκέπτες τους τρόπους και τις μεθόδους παραγωγής, που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα.
Ανάμεσά τους και αρκετοί συμπολίτες μας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στους τομείς της οινοπαραγωγής, της μελισσοκομίας και της παραγωγής – τυποποίησης ελαιολάδου. Τα προϊόντα τους, ο τρόπος παρουσίασης στα περίπτερα της έκθεσης, αλλά και η ευγένεια και η αναλυτική εξήγηση στους επισκέπτες της παραγωγικής διαδικασίας, έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» και υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Παναγιώτης Νταής, είχε την ευκαιρία επισκεπτόμενος την έκθεση, να συνομιλήσει με τους εκθέτες και να συζητήσει τις προτάσεις του Συνδυασμού, που αφορούν την ενίσχυση της παραγωγής ποιοτικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, αλλά και τη διασύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα με τον τουρισμό.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες στην έκθεση. Παροτρύνουμε τους συμπολίτες μας να την επισκεφθούν για να γνωρίσουν από κοντά τα ποιοτικά προϊόντα της θεσπρωτικής και ευρύτερα της ηπειρωτικής γης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *