Ο Παναγιώτης Νταής στις εργασίες της 16ης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου «Διάζωμα»

Share Button

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» Παναγιώτης Νταής, συμμετείχε στις εργασίες της 16ης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου «Διάζωμα» (του οποίου είναι μέλος του Δ.Σ.), που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 στην Άρτα και ήταν αφιερωμένη στην πολιτιστική διαδρομή των αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου, στα οποία συμπεριλαμβάνεται το θέατρο στα Αρχαία Γίτανα, το οποίο επισκέφθηκαν εκατοντάδες μέλη του Διαζώματος, την περασμένη Παρασκευή.

Παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. του Σωματείου Σταύρου Μπένου, του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και εκατοντάδων μελών του Διαζώματος, ο Π. Νταής ανέπτυξε τη μορφή και το περιεχόμενο της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας, της Αναπτυξιακής Ήπειρος Α.Ε., του Υπουργείου Πολιτισμού και του Οργανισμού Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων, ώστε η διαδρομή να λειτουργήσει αποτελεσματικά ως ένα επώνυμο τουριστικό προϊόν.

Επισημαίνεται ότι ο Π. Νταής έχει διατελέσει επί οκτώ έτη επικεφαλής της υπηρεσίας έργων ΕΣΠΑ του Υπουργείου Πολιτισμού, ενώ για μια διετία διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ του Οργανισμού Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *