Ο πολιτικός επιστήμονας Ηλίας Παππάς υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή

Share Button
Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα στις τάξεις των υποψηφίων του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» τον Ηλία Παππά, πολιτικό επιστήμονα, με μεταπτυχιακές σπουδές, υποψήφιο διδάκτορα πολιτικής επιστήμης και ερευνητή στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στις περιφερειακές συνεργασίες, τις ευρωπαϊκές πολιτικές αλλά τις μεταρρυθμίσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο Ηλίας Παππάς είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας πολιτών στην Πέρδικα, έχοντας αναπτύξει το φόρουμ προοδευτικού διαλόγου «Perdika 2030» και από τη θέση αυτή γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής και έχει υποβάλλει δημόσια τρόπους αντιμετώπισής τους, αλλά και προτάσεις για την ανάπτυξη του τόπου. Με το θεωρητικό του υπόβαθρο, αλλά και την δουλειά του, έχει ήδη συνεισφέρει πολλά στην οργάνωση του Συνδυασμού, καθώς και στην εκπόνηση και επεξεργασία των θέσεων του προγράμματός του.
Η συμμετοχή του στις εκλογές σηματοδοτεί τη διεύρυνση του Συνδυασμού μας στη νέα γενιά των συνδημοτών, που αποτελεί το μέλλον και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε ώστε να παραδώσουμε σε αυτή τη γενιά, την οποία θέλουμε συμμέτοχο στην προσπάθειά μας, μια πόλη και μια περιοχή με προοπτικές βιώσιμης ανάπτυξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *