Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Ηγουμενίτσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Share Button

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Ηγουμενίτσας την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, αφού προηγήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Κατόπιν πρόσκλησης παρευρέθηκαν, οι αιδεσιμότατοι Ιερέας Πέτρος Παππάς (μέλος του Δ.Σ. και ταμείας), ο Ιερέας Θώμας Μούτσιος (πολύτεκνος) της Ενορίας Μητροπόλεως Παραμυθιάς “Αγ. Δονάτος”, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κος Μάριος Κάτσης , η εκπρόσωπος του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κα Βασιλική Τσώτου, η Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου κα Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσπρωτίας, πολύτεκνος πατέρας και μέλος του Συλλόγου μας κος Αλκιβιάδης Μ. Λάμπρου, η Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσπρωτίας κα Ρεγγίνα Δηλαβέρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας πολύτεκνος πατέρας και μέλος του Συλλόγου μας κος Γεώργιος Βασιλειάδης καθώς επίσης και μέλη του Συλλόγου μας!

Ευχαριστούμε το Economy Market – ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στο Γραικοχώρι για την προσφορά του σε αναψυκτικά και νερά. Επίσης η κα Ντάσιου Αγγελικη πολύτεκνη μητέρα με τα υπέροχα γλυκά!

Το φλουρί το κέρδισε η πολύτεκνη οικογένεια του κου Αθανάσιου Βέλλη με έπαθλο την εικόνα του “ΑΓΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ” !

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει υγεία, χαρά και γλυκιές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους!

Ο Πρόεδρος Μιχαήλ Λάμπρου και το Δ.Σ.!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *