Ο Θεσπρωτός ποδοσφαιριστής Βασίλης Αποστόλου στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην Παιανία

Share Button

Μετά τις αξιολογήσεις που γίνανε σε σχολή Παναθηναϊκού, αλλά και στην μικτή Κεντρικής Μακεδονίας, καθ όλη την διάρκεια προπονήσεων και τουρνουά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 13 παιδιά θα περάσουν την πύλη του αθλητικού κέντρου της ακαδημίας του Παναθηναϊκού στην Παιανία, για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ένταξη τους στην κεντρική Ακαδημία.

Μεταξύ των 13 παικτών και ένας Θεσπρωτός. Ο λόγος για τον Βασίλη Αποστόλου (γεννημένος το 2006) ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στον Σπάρτακο Γραικοχωρίου. 
Σημαντικό στην αξιολόγηση, εκτός της ποιότητα του κάθε αθλητή, ήταν η συνέπεια σε προπονήσεις και διοργανώσεις που διεξήχθησαν και οι αθλητές πήραν μέρος.
Τους αθλητές παρακολούθησαν και πρότειναν ο υπεύθυνος σκάουτιγκ του Δικτύου στην Αθήνα Κώστας Μπατσινίλας, ο υπεύθυνος δικτύου βορείου Ελλάδας Φώτης Μούντας, ο σκάουτερ του Δικτύου βορείου Ελλάδος, Λεωνίδας Μαραντίδης αλλά και οι προπονητές των μικτών Νίκος Μαχαιρίδης και Γιώργος Τοττικίδης.
Επίσης στην τελική επιλογή σημαντικότατο ρόλο παίξανε οι αξιολογήσεις των προπονητών των ποδοσφαιριστών στην κεντρική σχολή Παναθηναϊκού Θεσσαλονίκης.
Οι ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στην Παιανία στις 11/06.

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΕΛΠΑΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΖΙΖΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ TOPOMANI ΦΙΟΡΕΛΟ ΠΕΓΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΟΥΤΣΟΥΛΙΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ ΧΟΤΖΑ ΑΟΥΡΕΛΙΟ ΤΖΕΜΟΛΑΡΙ ΕΛΚΙ ΤΕΡΖΕΝΙΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟ xaф ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ/ΣΤΟΠΕΡ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ xaф ΜΠΑΚ ΣΤΟΠΕΡ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ/ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΤΟΠΕΡ ΑΡΙΣΤΕΡΟ 8API ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ/ΣΤΟΠΕΡ xaф ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΤΟΠΕΡ ΣΤΟΠΕΡ ΣΕΝΤΕΡ фΟΡ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΜΠΕΛΕΣ ΜΠΕΛΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΡΑΣΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΤΟΣ ΓΕΝ 2006 2006 2006 2006 2007 2007 2007 2007 2007 2008 2008 2008 2008"

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *