ΟΑΕΔ -Νέα Κοινωφελής: Ανατροπή -Μετατίθεται η έκδοση της προκήρυξης για τις 36.500 προσλήψεις-156 θέσεις στην Θεσπρωτία

Share Button

Νέα μετάθεση παίρνει σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η έκδοση της προκήρυξης για την νέα κοινωφελή εργασία που αφορά την πρόσληψη 36.500 ανέργων σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και σε 37 υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το πρόγραμμα βρίσκεται ακόμα στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, οι οποίες επεξεργάζονται τα στοιχεία από τα αιτήματα των φορεών που θα υποδεχτούν τους ωφελούμενους ώστε να διαμορφώσουν τις τελικές λίστες των θέσεων εργασίας.

Το πρόγραμμα αναμενόταν αρχικά να βγει στον «αέρα» τον Ιανουάριο, ωστόσο πήρε μετάθεση για τον Φερβουάριο. Μάλιστα ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, από το βήμα της Βουλής είχε ανακοινώσει ότι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. 

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστει εφικτό και η έκδοση της προκήρυξης μετατέθηκε για τον Μάρτιο και κατά πάσα πιθανότητα για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Με βάση το νέο χρονοδιάγραμμα, οι αιτήσεις θα ξεικήσουν Τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου και οι ωφελούμενοι θα πιάσουν δουλειά στις αρχές του καλοκαιριού. Θυμίζουμε ότι οι συμβάσεις εργασίας που θα υπογράψουν είναι οκτάμηνες.

Ωστόσο αρμόδιες πηγές του υπουργείου διαβεβαίωσαν την aftodioikisi.gr, ότι μέχρι στιγμής έχουν κλειδώσει 35.424 θέσεις και αφορούν την κάλυψη συγκεκριμένων θέσεων σε δήμους και Περιφέρειες της χώρας.

ΗΠΕΙΡΟΥΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ                  91
ΗΠΕΙΡΟΥΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣΣΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ                  37
ΗΠΕΙΡΟΥΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣΦΙΛΙΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ                  28

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *