Οι άνθρωποι που όσο κυβέρνησαν απαξίωσαν τη δημόσια περιουσία εμφανίζονται πάλι με το ίδιο μείγμα θράσους και κυνισμού, ως υπερασπιστές της

Share Button

Προφανώς και είναι απολύτως θεμιτό και απολύτως αναγκαίο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ασκεί σκληρή κριτική στις κυβερνητικές επιλογές. Προφανώς και θα πρέπει η εκάστοτε αντιπολίτευση να ζητά επίμονα τις πρέπουσες απαντήσεις από τους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου. Ομως ακόμα και η παραπάνω επιβεβλημένη τακτική έχει τα οριά της.

Όρια, τα οποία κάθε φορά να βάζει η ίδια η ζωή, η ίδια η ροή της πολιτικής δράσης. Στην περίπτωση λοιπόν της επικείμενης πώλησης-παραχώρησης του λιμένα Ηγουμενίτσας, ο ΣΥΡΙΖΑ δια μέσου του βουλευτή του Μάριου Κάτση πολύ απλά “δε δικαιούται δια να ομιλεί”, όπως συνήθιζε να λέει ο Μένιος Κουτσόγιωργας.

Οι άνθρωποι που όσο κυβέρνησαν απαξίωσαν, εκμηδένισαν και εξαΰλωσαν τη δημόσια περιουσία εμφανίζονται πάλι με το ίδιο μείγμα αφέλειας, θράσους και κυνισμού, ως υπερασπιστές της δημόσιας περιουσίας.

*Μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την καταστροφική της πολιτική και την απαράδεκτη καθυστέρηση οδήγησε σε απαξίωση την περιουσία του Δημοσίου (βλέπε ΔΕΗ, ΛΑΡΚΟ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ.ά)

*Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός της αναξιοπιστίας και της ανικανότητας, που κοστίζει ακόμη ακριβά στον ελληνικό λαό.

Φάτσιος Κ.Νίκος

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *