Οι απεντάξεις στο…μενού της συνάντησης της Δημάρχου Σουλίου με τον Μάριο Κάτση

Share Button

unnamedΤο θέμα των απεντάξεων και των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για περαιτέρω ενέργειες έθεσε η Δήμαρχος Σουλίου  Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάριο Κάτση στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Παραμυθιάς.

Παρόντες στη συνάντηση η Δήμαρχος Σουλίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γώγος και κ. Φράγκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανασίου και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σακαρέλης γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Παραμυθιάς (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης), ο κ. Μπάμπας δημοτικός σύμβουλος και ο κ. Κάλλος Άρης.
Στα πλαίσια της ενημέρωσης για τα τοπικά προβλήματα η Δήμαρχος έθεσε στον τοπικό Βουλευτή το αποχετευτικό, το ΒΙΟ.ΠΑ.ΘΕ, τα έργα που έχουν κατατεθεί στο πρόγραμμα ‘Αλέξανδρος Μπαλτατζής’, ο δρόμος Νεοχώρι – Μεσοπόταμος, οι πρόσφατες θεομηνίες με τις καταστροφές στο δίκτυο των αγροτικών δρόμων και κυρίως το δρόμο προς την Τ.Κ. Πετουσίου.

Επιτακτικά τέθηκε και το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας του Αχέροντα. Σε επόμενη επίσκεψη δε υπήρξε δέσμευση για επίσκεψη στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου.
Ο Βουλευτής δεσμεύτηκε, αφού ενημερωθεί από τα αρμόδια υπουργεία, να προγραμματίσει συναντήσεις για προώθηση των παραπάνω θεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *