Οι Απόδημοι του Μόντρεαλ του Καναδά ενισχύουν τις δράσεις Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου

Share Button

PERIFEREIA IPIROUΔιευρύνεται το “μέτωπο” Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων της Ηπείρου. Στο πλαίσιο αυτό η Ομογένεια του Μόντρεαλ Καναδά, σε συνεργασία με τους Εθελοντές του Κόσμου και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Ι. Καραμπίνα απέστειλε καινούργιο χειμερινό ιματισμό, τα οποία ήδη παραλήφθηκαν από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, τα οποία και θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών κοινωνικών φορέων και ιδρυμάτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Εθελοντισμού κ. Ι. Καραμπίνας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους Απόδημους του Μόντρεαλ για την προσφορά τους, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και αποδεικνύουν ότι οι Απόδημοι ενεργοποιούνται και συμπαρίστανται έμπρακτα στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η πατρίδα μας και ειδικότερα ορισμένες κατηγορίες συμπατριωτών μας. Ήδη υλοποιήθηκε η διανομή αθλητικών ειδών- παιχνιδιών- βιβλίων σε Ιδρύματα – Μητροπόλεις- Ενορίες της Ηπείρου, τα οποία είχαν προσφερθεί από τους “Εθελοντές του Κόσμου” στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου, με πρωτοβουλία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη.

Η πρωτοβουλία για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων πληθυσμού της Ηπείρου συνεχίζεται και με άλλες εθελοντικές δράσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *