Οι Αστυνομικοί της Θεσπρωτίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους με την αλλαγή του χρόνου (+εικόνες)

Share Button

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας κατά την έλευση του 2021 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσπρωτίας Παππά Ιωάννη θέλοντας αυτή την νύχτα να βρίσκεται δίπλα στα μέλη της ανταλάσσοντας μαζί τους ευχές και δηλώνοντας με την παρουσία του Προέδρου της την διαχρονική της στήριξη σε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους του Νομού μας που δίνουν τον καθημερινό αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών.

Επίσης επισκεφτήκαμε και κόψαμε βασιλόπιτα με τους συναδέλφους του Ά ΤΣΦ Φιλιατών και ΑΤ Φιλιατών παρουσία του Διοικητή του ΑΤ Φιλιατών Αστυνομικού Υποδιευθυντή Κολιγιώτη Νικολάου.

Εν συνεχεία επισκεφτήκαμε για τις ευχές το ΑΤ Παραμυθιάς όπου ανταλλάξαμε ευχές με τους συναδέλφους κόβοντας την βασιλόπιτα και τέλος μεταβήκαμε στο μπλόκο της Τύριας όπου ευχηθήκαμε στους συναδέλφους που πραγματικά δούλευαν στους 0 βαθμούς Κελσίου και κάτω από βροχή όπου κόψαμε την βασιλόπιτα παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Ταξίαρχου ΔΟΥΒΑΛΗ Κωνσταντίνου και του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσπρωτίας ΠΑΠΠΑ Ιωάννη τους οποίους πραγματικά συγχαίρουμε που τέτοια μέρα είναι δίπλα στο προσωπικό, κατανοώντας και δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη τους σε αυτό. Όλοι μαζί και την νέα χρονιά θα αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση και σίγουρα θα βγούμε νικητές, όπως κάθε φορά που μας χρειάζεται η Πατρίδα!!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με Υγεία και Ευτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *