Οι Αστυνομικοί της Θεσπρωτίας συγχαίρουν τους συναδέλφους τους στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών

Share Button

Η Ε.Α.Υ.Ν. Θεσπρωτίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας οι οποίοι για ακόμη μια φορά με μεθοδικότητα εργαζόμενοι και πέραν του ωραρίου τους μας έκαναν υπερήφανους.
Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισαν και ακινητοποίησαν ύποπτο όχημα το οποίο κινούνταν στην περιοχή της Ηγουμενίτσας και στο οποίο επέβαινε ένας αλλοδαπός.
Με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου, ο οποίος με ακρίβεια υπέδειξε το σημείο όπου ήταν κρυμμένες οι ναρκωτικές ουσίες, οι αστυνομικοί ξετρύπωσαν από ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο αμάξωμα, τριανταπέντε (35) δέματα με ακατέργαστη Ινδική κάνναβη συνολικού βάρους τριανταπέντε κιλών και οχτακοσίων ογδόντα (35.880γρ) γραμμαρίων τα οποία και εν συνεχεία κατασχέθηκαν.

Ως Ε.Α.Υ.Ν. Θεσπρωτίας, μένουμε σ’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία των συναδέλφων η οποία μας γέμισε υπερηφάνεια και συνεχίζουμε με περισσότερο πείσμα να επιτελούμε το έργο μας, χτίζοντας σιγά σιγά ένα ασφαλές περιβάλλον για τους συμπολίτες μας.
Συνάδελφοι συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο και επιθυμία για την καταπολέμηση των οργανωμένων κυκλωμάτων εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών στη χώρα μας .

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ..

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
NAKOΣ Βασίλειος ZΗΣΗΣ Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.