Οι έγκριτοι Αλέξης Μητρόπουλος και Γιώργος Χριστόπουλος απάντησαν σε ερωτήσεις πολιτών για το ασφαλιστικό & φορολογικό νομοσχέδιο στην Ηγουμενίτσα

Share Button

Ενημερωτική εκδήλωση – ημερίδα με θέμα «Η ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» διοργάνωσε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα.

Η αίθουσα του Ξενοδοχείου ANGELIKA PALLAS ήταν ασφυκτικά γεμάτη και οι παρευρισκόμενοι άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις του Αλέξη Μητρόπουλο (Καθηγητής Εργατικού Δικαίου και Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚ) και του Γιώργου Χριστ΄όπουλου (Καθηγητής Φορολογίας).

Η επιστημονική επάρκεια αμφότερων των ομιλητών και η αμεσότητα στο λόγο τους καθήλωσαν το κοινό.

Εν συνεχεία, απάντησαν σε ερωτήσεις οι νομικοί συνεργάτες του κου Μητρόπουλου εξειδικευμένοι επιστήμονες σε ζητήματα συντάξεων:
Δημήτρης Μπολόφης –   εργατολόγος
Αριστοτέλης Κολοβός –  εργατολόγος
Δημήτρης Πετρόπουλος – εργατολόγος

Η έγκριτη επιστημονική ομάδα του κ. Μητρόπουλου παρουσίασε και ανέλυσε με τον πλέον έγκυρο τρόπο, τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην κοινωνική ασφάλιση, στο συνταξιοδοτικό, στο εργασιακό και στο φορολογικό σύστημα της χώρας μας.

Παράλληλα φρόντισε να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις και διευκρινήσεις στα πολλαπλά ερωτήματα που έθεσαν οι συμμετέχοντες καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία επι της ουσίας εξελίχθηκε σε έναν ανοικτό και εξαιρετικά γόνιμο διάλογο κοινού και ομιλητών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *