Οι κύκλοι του Φαέθοντα μετακομίζουν

Share Button

Το ποιοτικότερο αισθητικά γλυπτό της Πόλης μας, έργο του συμπολίτη μας Παύλου Κούφαλη, αλλάζει διεύθυνση κατοικίας.
Το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Ηγουμενίτσας αποφάσισε και εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο τη μεταφορά του συμπλέγματος από τον παραλιακό χώρο απέναντι από το Dali, στον κυκλικό κόμβο, κάτω από το κτίριο της Περιφέρειας.
Το σκεπτικό των μελών του συμβουλίου ήταν ότι η Πόλη μας θα πρέπει να αποκτήσει μια ταυτότητα, ένα σήμα κατατεθέν ( ότι πετάμε στα ουράνια ) και ενόψει καλοκαιριού και άφιξης επισκεπτών θα πρέπει άμεσα να υλοποιηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα το θέμα πρόκειται να προωθηθεί για ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού ο Δήμαρχος κ. Νταής αποδέχεται και υλοποιεί όλες τις αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων.
Στην πρόταση σίγουρα θα συνηγορήσει η πλευρά του κ. Μπέζα, ενώ αντίθετος θα είναι ο κ. Λώλος επειδή, ενόσω ήταν Δήμαρχος, τον κυκλικό κόμβο κάτω από την Περιφέρεια, τον είχε δώσει ( δυο μήνες πριν τον παραλάβει και 45 μέρες πριν τις εκλογές ), στον ξυλογλύπτη συμπολίτη μας κ. Σιδηρόπουλο, προκειμένου να τοποθετηθεί εκεί το γλυπτό του ‘’ δελφίνι΄΄.
Να υπενθυμίσουμε ότι η τοποθέτηση του γλυπτού ‘’ δελφίνι ‘’ προτάθηκε, προκειμένου αυτό να γίνει το σήμα κατατεθέν της Πόλης μας ( ότι κολυμπάμε στα βαθιά ) (https://www.youtube.com/watch?v=Dncf44sikp στο 53’), δεν υλοποιήθηκε όμως λόγω διαφωνίας των αρχιτεκτόνων συμβούλων του κ. Λώλου.

Πηγή: χωρίς σχέδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *