Οι πρώτοι υποψήφιοι με τον Συνδυασμό του υποψήφιου προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αντώνη Νικολάου

Share Button

Την πρώτη συνάντηση με τους υποψηφίους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας είχε την Κυριακή το πρωί ο υποψήφιος πρόεδρος Αντώνης Νικολάου.

Η συνάντηση διεξήχθει σε χαλαρό κλίμα σε παραλιακό καφέ της πόλης όπου οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να γνωριστούν καλύτερα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου μετά το πέρας της συνάντησης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους υποψηφίους και υποστηρικτές αυτής της νέας προσπάθειας. Το να σε εμπιστεύονται συνάδελφοί σου για την ανάληψη της προεδρίας στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, είναι κάτι εξαιρετικά τιμητικό και τους ευχαριστώ όλους για αυτή την εμπιστοσύνη. Η στήριξη και συμπαράσταση στο πρόσωπό μου, μου δίνει μεγάλη δύναμη και ενέργεια να αγωνιστώ με μεγαλύτερο πάθος για τα συμφέροντα των επιχειρήσεων του νομού.
Η επιθυμία των νέων επιχειρηματιών για εμπλοκή στα κοινά για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας φέρνει νέες ιδέες οι οποίες αποτελούν οδηγό για την συνέχιση και βελτίωση του έργου του Επιμελητηρίου. Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας οφείλει να αποτελεί ισχυρό, αξιόπιστο και καθημερινό σύμμαχο των επιχειρήσεων – μελών του. Για αυτό το λόγο έχουμε στόχο αφενός να «αρθρώνουμε» λόγο να διεκδικούμε και να προχωρούμε σε ρεαλιστικές προτάσεις και αφετέρου να αναλαμβάνουμε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της εξωστρέφειας.
Όλοι μαζί για την νίκη.
“ Δυνατά για το επιχειρείν ”

Με εκτίμηση

Αντώνιος Νικολάου

Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *