Οι θέσεις και η…μη θέση για το ΤΕΙ Ηπείρου

Share Button

tei ipeirouΗ πρόσφατη δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας, Στράτου Ιωάννου, περί προσπαθειών του για τη μεταφορά της έδρας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στην Πρέβεζα, από την Ηγουμενίτσα που είναι σήμερα, προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, Γιάννη Λώλου, που σε ανακοίνωσή του, αφού κάνει λόγο για θέση – «προϊόν εφορίας της στιγμής», καλεί τον Αντιπεριφερειάρχη να ανακαλέσει, όσο του τοπικού Βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα που άφησε μπηχτές και υποννούμενα κατά του κ. Ιωάννου αλλά και του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος.
Είναι απορίας άξιον που δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία αντίδραση από πλευράς του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ.Θωμά Πιτούλη από τη στιγμή μάλιστα που το σοβαρό αυτό θέμα ανακινήθηκε από έναν συνάδελφό του σε άλλη Περιφερειακή Ενότητα.
Η σιωπή του κ.Πιτούλη αν μη τι άλλο προξενεί απορίες και ερωτηματικά, τη στιγμή μάλιστα που ο τελευταίος έχει κάνει πρόσφατα ορισμένες πολύ στοχευμένες παρεμβάσεις για άλλα θέματα (επιστολή στον ΟΛΗΓ με την οποία ζητούσε να γίνουν μια σειρά από παρεμβάσεις και επιστολή στην Εγνατία για ελλιπή ηλεκτροφωτισμό για να αναφέρουμε τις πιο ενδεικτικές).
Πάντως, μεγαλύτερη αξία από τις δηλώσεις έχει η ύπαρξη της ίδιας της σχολής και η διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας της, είτε στην Ηγουμενίτσα, είτε στην Πρέβεζα.
Από την έντυπη έκδοση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *