Ολοκλήρωση επιχειρηματικής αποστολής τουριστικών πρακτόρων από τα Σκόπια στο Νομό Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ)

Share Button

DSCN0601Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο οδοιπορικό στην Θεσπρωτία της αποστολής Τουριστικών Γραφείων και Πρακτόρων από τα Σκόπια, και συγκεκριμένα των πόλεων:, Τέτοβο, Βίτολα, Στίπ, Στρούγγα, Κουμάνοβο, Γκόστιβαρ και Πριλέπ.

Με την υλοποίηση των συναντήσεων Β2Β (επιχείρηση προς επιχείρηση) ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ενεργειών της Διοίκησης για την προσέλκυση επισκεπτών από όλες τις χώρες της Βαλκανικής που γειτνιάζουν με την Ελλάδα και μπορούν να αξιοποιήσουν την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ για γρήγορη και ασφαλή προσέγγιση της Θεσπρωτίας.

Η δράση των συναντήσεων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ξενοδοχείο SIVOTA DIAMOND RESORT & SPA με την συμμετοχή 23 επιχειρήσεων της Θεσπρωτίας, στα αντικείμενα Τουριστικά Γραφεία – Ξενοδοχεία – Ενοικιαζόμενα Καταλύματα, που συναντήθηκαν με 8 επιχειρήσεις της ΠΓΔΜ.

Η αποστολή πραγματοποιήθηκε με την δυναμική συμμετοχή του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στα Σκόπια και ιδιαίτερα της Συμβούλου ΟΕΥ Α΄ κας Όλγας Μεζερίδου-Φάουοβα, η οποία και συνόδευσε την αποστολή, συνδράμοντας με την πολυετή εμπειρία της στην επιτυχή ολοκλήρωσή της.

Οι συμμετέχοντες Σκοπιανοί, περιηγήθηκαν τόσο στα παράλια όσο και στην ενδοχώρα της Θεσπρωτίας, επισκέφθηκαν το Λιμένα Ηγουμενίτσας και επιχειρήσεις της περιοχής, δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με το φυσικό κάλος της περιοχής, την φιλοξενία μας, και τον πολιτισμικό πλούτο που διαθέτει ο νομός.

Διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι το αληθές των διαφημιστικών προωθητικών φυλλαδίων και προβολών που διανέμει το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας γα την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και αντιλήφθηκαν ότι η Θεσπρωτίας ενδείκνυται και για πολλές εναλλακτικές μορφές τουρισμού πέραν του δίπτυχου ήλιος και θάλασσα.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα και με το πέρας τους, δηλώθηκε η ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές και η πρόθεση για εποικοδομητικές συνεργασίες από το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με ανακοίνωσή του ευχαριστεί δημόσια τις επιχειρήσεις που προσέφεραν και πάλι αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους συνεργαζόμενες μαζί του για την επίτευξη του κοινού στόχου, και ειδικά το ξενοδοχείο SIVOTA DIAMOND, το ξενοδοχείο ΦΥΛΑΚΑΣ και το SIVOTA HOTEL, τους Φορείς του τόπου που συνέδραμαν σε αυτή την προσπάθειά μας για την προβολή και προώθηση του Τουριστικού προϊόντος της Θεσπρωτίας, και ειδικά τον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας ΑΕ και τον Δήμο Ηγουμενίτσας.

Επίσης ευχαριστεί την εξαίρετη Σύμβουλο κα Όλγα Μεζερίδου για την άψογη και υποδειγματική συνεισφορά και συνεργασία της στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής.

“Ευχόμαστε, το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα αποτιμηθεί εν μέρει με το πέρας της φετινής τουριστικής περιόδου, αλλά πολύ περισσότερο της επόμενης, να δικαιώσει τις προσπάθειές μας και οι επιχειρήσεις μας να μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις ευκαιρίες που δημιουργούμε προς όφελός τους”, αναφέρει η ανακοίνωση.

B2BDSCN0591DSC04106DSC04100

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *